asddassdads
Log ind
Uddannelse og vinkurser
Sommelieruddannelsen
Introduktion til vin: 4-dages vinkursus
Fordybelse i vin: 8-dages vinkursus
Master Sommeliers - Introductory
Master Sommeliers - Certified
Vores undervisere
Undervisere i København
Undervisere i Aarhus
Om os
Studiesteder
Vores samarbejdspartnere
Tidligere studerende
Tilmelding
Sommelieruddannelsen
Introduktion til vin: 4-dages vinkursus
Fordybelse i vin: 8-dages vinkursus
Court of Master Sommeliers - Introductory
Court of Master Sommeliers - Certified
Reeksamen
Ofte stillede spørgsmål
Vilkår og betingelser
Information in English
Undervisere i Aarhus
Dennis Blok
Underviser i:
Grundkursus・Sød vin
Baggrund:
Dennis Blok er uddannet tjener og sommelier, og har tidligere arbejdet på bl.a. Ruths i Skagen. I dag arbejder han som Restaurantchef på Molskroen i Ebeltoft, hvor han deler ansvaret for vinafdelingen. Dennis var nomineret til årets Service Profil i Den Danske Spiseguide i 2021.
Jens Peter Nebsbjerg
Underviser i:
Mousserende vin・Forstærket vin
Baggrund:
Jens Peter Nebsbjerg blev optaget i Dansk Sommelier Forening i 2013. Han har arbejdet på en del forskellige restauranter, senest MASH i Aarhus. Jens Peter færdiggjorde i 2017 sin diploma hos WSET i London. I dag underviser han i vin og skriver om ditto, og har en lille vinimport. Jens Peter arbejder derudover som stærkstrømsingeniør.
Se flere
Jonatan Faber
Underviser i:
Bordeaux og Sydvestfrankrig
Baggrund:
Jonatan Faber blev uddannet tjener i 2012 fra Radisson Blu, Papirfabrikken i Silkeborg og tog efterfølgende sommelieruddannelsen ved Vinakademiet i 2013. Han har arbejdet som faglærer på tjener- og kokkeuddannelsen på Teknisk Skole Silkeborg og siden 2016 været restaurantchef ved Restaurant ÉT i Aarhus. Siden 2017 har Jonatan været skuemester og eksaminator ved afvikling af svendeprøver på tjeneruddannelsen.
Julie Brink Færch
Underviser i:
Værtskab ⋅ Mad & vin
Baggrund:
Julie er uddannet skolelærer, tjener og sommelier. Hun er daglig leder på Dansk Sommelier Uddannelse, og var med til at starte uddannelsen op i 2016. Julie har tidligere arbejdet som tjener og sommelier på bl.a. AOC og Kokkeriet.
Kim Thygesen
Underviser i:
Øl og Cider
Baggrund:
Kim Thygesen har 20 års erfaring i restaurationsbranchen som kok, tjener og vinkonsulent. Kim har siden 2011 fungeret som bestyrelsesmedlem i Dansk Sommelier Forening, og arbejder i dag som forpagter på Restaurant Den Gamle Stald. Kim har desuden flere gange været finalist til Årets tjener.
Se flere
Mads Jordansen
Underviser i:
Vitikultur ・ Tyskland・ Frankrig
Baggrund:
Mads har med talrige vinture og sine 20 år i vinbranchen en stor og bred erfaring med vin. Til daglig er han director for Wines of Germany DK og Winelab Academy i Aarhus. Mads er i gang med at færdiggøre sin WSET diploma og er arrangør bag den store vinfestival Winemarket, som afholdes to gange om året.
Mads Mönniche
Underviser i:
Grundkursus・Internationale druer
Baggrund:
Mads Mönniche har arbejdet som sommelier på flere forskellige restauranter, heriblandt MASH i Aarhus, ET, Lyst og Domestic. Mads blev optaget i Dansk Sommelier Forening i 2019. Derudover har Mads læst jura, og arbejder i dag som jurist.
Mads Schack
Underviser i:
Spiritus & cocktails
Baggrund:
Mads Schack er uddannet sommelier og bartender og har stået bag bardisken siden 2012. Han har bl.a. arbejdet som barchef på Fiskebaren i Kødbyen og som barchef i Gedulgt i Aarhus. I sommeren 2020 tog han springet og åbnede sin egen spiritusbutik Force Majeure i Aarhus, hvor han sælger spiritus af høj kvalitet.
Se flere
Mathias Breinholt
Underviser i:
Grundkursus
Baggrund:
Mathias Breinholt er uddannet tjener og sommelier, og vandt i 2022 guld i DM for faglærte tjenere. Til dagligt er Mathias restaurantchef på Restaurant Moment, og har tidligere været restaurantchef på Hotel og Restaurant Fru Larsen.
Peter Pepke
Underviser i:
Vinifikation ・ Auktionsvine ・ Åbning og dekantering
Baggrund:
Peter Pepke har været medlem af Dansk Sommelier Forening siden 2008. Han har bl.a. arbejdet på Geranium, Søllerød Kro og Kong Hans Kælder og arbejder i dag som General Manager & Wine Director på Restaurant Esmeé. Som konkurrence sommelier har Peter vundet både guld, sølv og bronze i forskellige konkurrencer, herunder DM og det nordiske mesterskab.
Simon Juhl Olesen
Underviser i:
Spanien・Sherry
Baggrund:
Simon er udlært tjener og sommelier og tog som ung til Spanien, hvor han som 17-årig blev en af Spaniens yngste uddannede sommelierer. Efter 13 år i Spanien, kom han tilbage til Danmark, og ejer i dag Restaurant Møntergade i København, hvor hver dag glæder sine gæster med en god mad- og vinoplevelse.
Se flere
Søren Ledet
Underviser i:
USA・Sake・Vinkort
Baggrund:
Søren Ledet blev uddannet kok fra Hotel D'Angleterre i 1999. I 2008 fik han og Rasmus Kofoed deres første Michelinstjerne på Geranium, hvor Søren i dag arbejder som Restaurant Manager og sommelier. I 2013 blev han Certified Sommelier og fik titlen som årets restaurantchef i Danmark. Søren er i gang med sin Master Sommelier.
Se flere