asddassdads

NSU - Danish
Log ind
  • Uddannelse og vinkurser
    • Sommelieruddannelsen
    • Introduktion til vin: 4-dages vinkursus
    • Fordybelse i vin: 8-dages vinkursus
    • Master Sommeliers - Introductory
    • Master Sommeliers - Certified
  • Vores undervisere
    • Undervisere i København
    • Undervisere i Aarhus
  • Om os
    • Studiesteder
    • Vores samarbejdspartnere
  • Tidligere studerende
  • Tilmelding
    • Sommelieruddannelsen
    • Grundkursus Introduktion
    • Grundkursus Fordybelse
    • Court of Master Sommeliers - Introductory
    • Court of Master Sommeliers - Certified
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Vilkår og betingelser
Information in English

Undervisere i Aarhus

Dennis Blok

Underviser i:
Grundkursus・Sød vin
Baggrund:
Dennis Blok er uddannet tjener og sommelier, og har tidligere arbejdet på bl.a. Ruths i Skagen. I dag arbejder han som Restaurantchef på Molskroen i Ebeltoft, hvor han deler ansvaret for vinafdelingen. Dennis var nomineret til årets Service Profil i Den Danske Spiseguide i 2021.

Frederik Bang Andersen

Underviser i:
Portugal
Baggrund:
Frederik Bang Andersen er økonomisk uddannet, og har tidligere erfaring som restaurantchef på forskellige københavnske restauranter som fx KUL, Kjøbenhavn og Frankies. Han er pt i gang med at læse en kandidat i Innovation og Forretningsudvikling, og driver til daglig Portugisisk Vinkælder, hvor han er specialiseret i portugisiske vine.

Jens Peter Nebsbjerg

Underviser i:
Mousserende vin・Forstærket vin
Baggrund:
Jens Peter Nebsbjerg blev optaget i Dansk Sommelier Forening i 2013. Han har arbejdet på en del forskellige restauranter, senest MASH i Aarhus. Jens Peter færdiggjorde i 2017 sin diploma hos WSET i London. I dag underviser han i vin og skriver om ditto, og har en lille vinimport. Jens Peter arbejder derudover som stærkstrømsingeniør.
Se flere

Jonatan Faber

Underviser i:
Bordeaux og Sydvestfrankrig
Baggrund:
Jonatan Faber blev uddannet tjener i 2012 fra Radisson Blu, Papirfabrikken i Silkeborg og tog efterfølgende sommelieruddannelsen ved Vinakademiet i 2013. Han har arbejdet som faglærer på tjener- og kokkeuddannelsen på Teknisk Skole Silkeborg og siden 2016 været restaurantchef ved Restaurant ÉT i Aarhus. Siden 2017 har Jonatan været skuemester og eksaminator ved afvikling af svendeprøver på tjeneruddannelsen.

Julie Brink Færch

Underviser i:
Værtskab ⋅ Mad & vin
Baggrund:
Julie er uddannet skolelærer, tjener og sommelier. Hun er daglig leder på Dansk Sommelier Uddannelse, og var med til at starte uddannelsen op i 2016. Julie har tidligere arbejdet som tjener og sommelier på bl.a. AOC og Kokkeriet. I dag driver hun sammen med sin mand Restaurant Pomle Nakke Traktørsted på Falster.

Kim Thygesen

Underviser i:
Øl og Cider
Baggrund:
Kim Thygesen har 20 års erfaring i restaurationsbranchen som kok, tjener og vinkonsulent. Kim har siden 2011 fungeret som bestyrelsesmedlem i Dansk Sommelier Forening, og arbejder i dag som forpagter på Restaurant Den Gamle Stald. Kim har desuden flere gange været finalist til Årets tjener.
Se flere

Mads Jordansen

Underviser i:
Vitikultur ・ Tyskland・ Frankrig
Baggrund:
Mads har med sine 20 år i vinbranchen stor og bred erfaring med vin. Til daglig er han vinskribent på Winelab.dk og chef for Wines of Germany i Danmark. Mads er i gang med at færdiggøre sin WSET diploma og er arrangør bag vinfestivalen Winemarket, som afholdes to gange om året.

Mads Mönniche

Underviser i:
Grundkursus・Internationale druer
Baggrund:
Mads Mönniche har arbejdet som sommelier på flere forskellige restauranter, heriblandt MASH i Aarhus, ET, Lyst og Domestic. Mads blev optaget i Dansk Sommelier Forening i 2019. Derudover har Mads læst jura, og arbejder i dag som jurist.

Mads Schack

Underviser i:
Spiritus & cocktails
Baggrund:
Mads Schack er uddannet sommelier og bartender og har stået bag bardisken siden 2012. Han har bl.a. arbejdet som barchef på Fiskebaren i Kødbyen og som barchef i Gedulgt i Aarhus. I sommeren 2020 tog han springet og åbnede sin egen spiritusbutik Force Majeure i Aarhus, hvor han sælger spiritus af høj kvalitet.
Se flere

Mathias Breinholt

Underviser i:
Grundkursus
Baggrund:
Mathias Breinholt er uddannet tjener og sommelier, og vandt i 2022 guld i DM for faglærte tjenere. Til dagligt er Mathias restaurantchef på Restaurant Moment, og har tidligere været restaurantchef på Hotel og Restaurant Fru Larsen.

Peter Pepke

Underviser i:
Vinifikation ・ Auktionsvine ・ Åbning og dekantering
Baggrund:
Peter Pepke har været medlem af Dansk Sommelier Forening siden 2008. Han har bl.a. arbejdet på Geranium, Søllerød Kro og Kong Hans Kælder og arbejder i dag som General Manager & Wine Director på Restaurant Esmeé. Som konkurrence sommelier har Peter vundet både guld, sølv og bronze i forskellige konkurrencer, herunder DM og det nordiske mesterskab.

Simon Juhl Olesen

Underviser i:
Spanien・Sherry
Baggrund:
Simon er udlært tjener og sommelier og tog som ung til Spanien, hvor han som 17-årig blev en af Spaniens yngste uddannede sommelierer. Efter 13 år i Spanien, kom han tilbage til Danmark, og ejer i dag Restaurant Møntergade i København, hvor hver dag glæder sine gæster med en god mad- og vinoplevelse.
Se flere

Søren Ledet

Underviser i:
USA・Sake・Vinkort
Baggrund:
Søren Ledet blev uddannet kok fra Hotel D'Angleterre i 1999. I 2008 fik han og Rasmus Kofoed deres første Michelinstjerne på Geranium, hvor Søren i dag arbejder som Restaurant Manager og sommelier. I 2013 blev han Certified Sommelier og fik titlen som årets restaurantchef i Danmark. Søren er i gang med sin Master Sommelier.

Tobias Nilsson

Underviser i:
Dansk vin・Sydafrika
Baggrund:
Tobias er uddannet tjener og sommelier. Tobias har arbejdet som Restaurantchef på Restaurant Koks, Head Sommelier på Restaurant Kong Hans Kælder, lavet flere vin høst i bl.a. New Zealand, Tyskland, Frankrig og Sydafrika. I dag arbejder han som Restaurant Manager og Wine Director på Restaurant Lyst.
Se flere
NSU - Danish
Nyhedsbrev

Vil du også være først til at få besked om nyheder fra Dansk Sommelier Uddannelse?

Følg os på
sociale medier

Dansk Sommelier Uddannelse
CVR nr: 37384623
Mail: kontakt@dansksommelieruddannelse.dk
Tlf:
50 70 80 26

------------------------------------

Firmaadresse:

Klokkerlodden 3
4850 Stubbekøbing
Att: Julie Brink Færch