I 2016 blev Dansk Sommelier Uddannelse etableret som søsterselskab til Norsk Sommelier Utdannelse af Julie Brink Færch og Ken Engebretsen. Den dag i dag, er vi en af Danmark og Skandinaviens førende sommelier- og vinskoler, og sammen med vores søsterselskab uddanner vi ca. 100 sommelierer om året.

Sommelieruddannelsen

Sommelieruddannelsen er hovedstudiet på skolen. Uddannelsen giver dig en stærk faglig, praktisk og erhvervsrettet kompetenceprofil, som er målrettet til og efterspurgt i HoReCa og relaterede brancher. Målet med uddannelsen er at forbedre gæstens oplevelse i restauranten og gøre de ansatte mere trygge i arbejdet med vin- og drikkekort, og deraf skabe bedre resultater og omsætning for restauranten.

Vi arbejder hele på at udvikle vores uddannelse og kurser sådan, at vi kan sikre en høj faglig kvalitet og udbytte af dette, så vi kan blive ved med at uddanne Nordens bedste sommelier.

Julie Brink Færch

Julie er sommelier, underviser og daglig leder i Dansk Sommelier Uddannelse. Hun er uddannet lærer og tjener, og har tidligere arbejdet på bl.a. Alberto K og Restaurant Herman. Julie er bestyrelsesmedlem i Dansk Sommelier Forening.


Kontakt
[email protected]

Ken Canaiolo Engebretsen

Ken driver til dagligt Norsk Sommelier Utdannelse. Ken er uddannet sommelier og har mere end 10 års erfaring fra Michelin restauranter. Derudover har han arbejdet som vinskribent for det norske Dagbladet. Ved siden af Norsk Sommelier Utdannelse driver han også Vinoteca, som er specialiseret i at opføre vinkældre til restauranter og private.


Kontakt
[email protected]

Óluva Nattestad

Óluva er marketingkoordinator i Dansk Sommelier Uddannelse.


Kontakt
[email protected]

Se flere