Om os
I 2016 blev Dansk Sommelier Uddannelse etableret som søsterselskab til Norsk Sommelier Utdannelse af Julie Brink Færch og Ken Engebretsen. Den dag i dag, er vi en af Danmark og Skandinaviens førende sommelier- og vin uddannelser, og sammen med vores søsterselskab uddanner vi ca. 100 sommelierer om året.
Sommelieruddannelsen
Sommelieruddannelsen er hoved studiet på skolen. Studiet giver dig en stærk faglig, praktisk og erhvervsrettet kompetenceprofil, som er målrettet til og efterspurgt i HoReCa og relaterede brancher. Målet med uddannelsen er at forbedre gæstens oplevelse i restauranten og gøre de ansatte mere trygge i arbejdet med vin- og drikkekort, og deraf skabe bedre resultater og omsætning for restauranten.
Vi arbejder hele på at udvikle vores uddannelse og kurser sådan, at vi kan sikre en høj faglig kvalitet og udbytte af dette, så vi kan blive ved med at uddanne nogle af Nordens bedste sommelier.