Vores undervisere repræsenterer den bedste faglige viden som er tilgængelig. Alle vores undervisere er specialiseret i hvert deres område, hvilket afspejles i det høje faglige niveau i deres undervisning.

Vores undervisere er alle nøje udvalgt. Vi vægter høj faglighed, men går også meget op i både formidlingsevne og pædagogik, når vi udvælger vores undervisere. På den måde sikrer vi at vores studerende og kursister får undervisere, som er gode til at lære fra sig på et højt fagligt niveau. Vi udvikler selv vores kompendier som bruges af vores undervisere, for at sikre os, at vores studerende og kursister lærer alt om vinens verden.

Vinens verden er foranderlig og der kommer hele tiden nye trends og stilarter, foruden de gamle traditioner og historie.  Derfor har vi sammensat et hold af undervisere, som alle er specialiseret i hvert deres fagområde, med en bred og dyb viden, og som også har meget erfaring både i sommelierfaget og i vinens verden generelt. Fælles for alle vores undervisere er at de alle brænder for deres fag og fagområde, og derfor bruger meget tid på at holde sig opdateret på de nyeste tiltag og trends i vinens verden.