Dansk Sommelier Uddannelse blev etableret i København i 2016, og uddannede 20 studerende det første år. Siden hen er interessen for uddannelsen vokset markant, så vi nu uddanner årligt omkring 50 sommelierer om året. 

I 2018 ekspanderede vi til Aarhus, hvor det nu også er muligt både at tage vores grundkurser og sommelieruddannelsen. Vi er stolte over, at få lov til at følge vores studerende på den fantastiske rejse gennem vinens verden, og se dem udvikle sig til dygtige sommelierer.

København

København tilbyder uendelige arbejdsmuligheder i alt fra små lokale restauranter til de store verdenskendte Michelin restauranter. Der er stor konkurrence om sommelierstillingerne på disse restauranter, så en faglig baggrund med en sommelier uddannelse er en klar fordel at have.


Undervisning foregår på:

Det Færøske Hus
Vesterbrogade 17A
1620 København V

Aarhus

Aarhus byder også på spændende muligheder for sommelierer. Byen vokser gastronomisk hurtigt i disse år, og der er derfor brug for dygtig arbejdskraft. Hvad enten du vil arbejde på den lille lokale restaurant eller Michelin restauranterne i Aarhus, er der pt et spændende miljø og opblomstring igang i Århus.


Undervisning foregår på:

Nicolinehus
Nicoline Kochs Plads 4
8000 Aarhus C

Oslo

Oslo byder på uendelige arbejdsmuligheder fra små distriktsrestauranter til hotel- og stjernerestauranter i verdensklasse. Konkurrencen om de bedste stillinger er stor, og formel uddannelse er en stor fordel.

Se flere

Trondheim

Den lokale madkultur i Trondheim har dybe rødder, der nu vokser og finder nye veje. Byen oplever nye stjerner og et professionelt miljø i hastig udvikling. Kompetenceudvikling og professionalisme er vigtigt for, at få succes i en stærkt konkurrencepræget hotel- og restaurationsbranche.

Bergen

Adgang til førsteklasses råvarer fra hav og land gør i dag Bergen til en meget spændende kulinarisk destination. Vi har uddannet sommelierer i Bergen siden 2014 og oplever stor entusiasme i byens professionelle miljø. Hvis du vil med på rejsen, så hop ombord!



Ålesund

Kystgastronomi er et begreb, der viser, at Ålesund er på landkortet med gode restauranter og adgang til fantastiske råvarer. Byen fik efterhånden både en vinbar og gode restauranter og hoteller. Nu er det tid til at komme op på samme niveau, når det kommer til vinkendskab.

Se flere