Introduktion til vin. 4-dages vinkursus for begyndere i København og Aarhus

Introduktion til vin - Niveau II er et 4-dages vinkursus på introduktionsniveau, som udbydes i både København og Aarhus. På kurset introduceres du til de vigtigste facetter inden for vinens verden. Du lærer om internationale druer, hvor de dyrkes og hvilke vinstile, de kan give. Du øver smageteknik, lærer om grundprincipperne bag mad- og vinsammensætning og hvordan man læser en vinetiket.

Kurset er velegnet som en faglig opkvalificering af medarbejdere i HoReCa og relaterede brancher, som ønsker en introduktion til vin og at blive tryggere i vinservice, salg af vin, formidling af vinkort mm. Dog er ALLE vinentusisaster, uanset faglig baggrund, velkomne på kurset.

KURSUSDATOER KØBENHAVN 2024

  • Torsdage: 22. aug. ・ 29. aug. ・ 5. sep. ・ 12. sep. (stadig pladser)
  • Weekend: 24. aug.・25. aug.・ 7. ・sep.・8. sept (stadig pladser)

KURSUSDATOER AARHUS 2024

  • Tirsdage: 27. aug. ・ 3. sep. ・ 10. sep. ・ 17. sep. (stadig pladser)
  • Weekend: 31. aug. ・ 1. sep. ・ 14. sep. ・ 15. sep. (stadig pladser)

Der er undervisning i tidsrummet kl. 10.30 - 17.30. Der er åbent for tilmelding så længe pladser haves.

Pris

Pris: DKK 9.500 (ex moms) DKK 11.875 (inkl. moms)*

Kursusgebyret inkluderer:

  • Kompendier samt repetitionsspørgsmål til undervisningen
  • Frokost, kaffe, te og vand
  • Cirka 24 vine
  • Diplom og bronzenål for gennemført kursus (kræver fremmøde alle kursusdage)

*Kurset er momsfritaget for privatpersoner. Ved faktura til erhverv med CVR-nummer pålægges moms

Finansiering

Rabat: Tilmelder I to eller flere ad gangen? Så tilbyder vi en mængderabat på DKK 1.000 (ex moms) per person.

Er du en virksomhed? Hvis du indbetaler til Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets kompetenceudviklingsfond, kan du søge om tilskud til efteruddannelsen af medarbejdere. Se mere på på Pension.dk's hjemmeside.

Er du ledig? Som ledig kan du få betalt kurser og uddannelse af dit jobcenter eller din a-kasse hvis det vurderes at øge dine muligheder for at komme i job. Kontakt din a-kasse eller jobcenteret i din kommune for at høre mere.

Kursets opbygning

Undervisningen består af teori, smagning, praktiske øvelser og gruppearbejde.

Dag 1: Vinens historie, vinproduktion, sanseteori, mad- og vinsammensætning

Dag 2: Grønne druer og hvidvine, præsentation af vin

Dag 3: Blå druer og rødvine, åbning af vin

Dag 4: Introduktion til mousserende, søde og forstærkede vine

Studiesteder

København

Det Færøske Hus

Vesterbrogade 17A

1620 København V

Aarhus

Restaurant Tiende & Den Fede Drue

Dagmar Petersens Gade 62, 10.-11. sal

8000 Aarhus C

Se flere

Betingelser og vilkår

Læs betingelser og vilkår angående tilmelding til vinkurser og sommelieruddannelse hos Dansk Sommelier Uddannelse her.


Mere information

Har du spørgsmål eller ønsker du at reservere en plads på kurset? Du er velkommen til at kontakte os på mail info@dansksommelieruddannelse.dk eller telefon 50 70 80 26 (mandag-torsdag kl. 09-16 / fredag kl. 09-15).

Kurser og uddannelser

Sommelieruddannelsen

KØBENHAVN ⎜ AARHUS

Uddannelsen er ideel for dig, som til dagligt arbejder med vin i HoReCa. Næste uddannelsestart: København 20. august 2024Aarhus 12. august 2024


38 dage ⎜ 49.500 DKK

Introduktion til vin - Niveau I

KØBENHAVN ⎜AARHUS

Med Bourgogne og Bordeaux som case gennemgår vi grundlæggende begreber og metoder inden for vinproduktion, mens du introduceres til vinsmagning. Næste kursusstart: København 15. august

1 dag ⎜ 2.500 DKK

Introduktion til vin - Niveau II

KØBENHAVN ⎜ AARHUS

Vinkurset er for alle, som ønsker en introduktion til vinens verden. Du introduceres til vinens historie, internationale druer, smageteknik og meget mere. Næste kursusstart: København 22. august⎜Aarhus 27. august


4 dage ⎜ 9.500 DKK

Fordybelse i vin - Niveau III

KØBENHAVN

På kurset kommer du i dybden med de vigtigste vinlande og -områder. Kurset er på mellemniveau og kræver forudgående kendskab til vin. Næste kursusstart: København 9. april⎜Aarhus 23. april

8 dage ⎜16.500 DKK

Se flere