Introduktion til vin. 4-dages vinkursus for begyndere i København og Aarhus
Introduktion til vin er et
4-dages "all-round" vinkursus for begyndere, som udbydes i både København og Aarhus. Kurset henvender sig til alle, som vil
lære mere om vin eller opfriske deres viden om den ædle druesaft. Over fire
dage introduceres du til de vigtigste facetter inden for vinens
verden. Du lærer om de vigtigste internationale druer, hvor de dyrkes og hvilke
vinstile, de kan give. Du øver smageteknik ved at smage dig gennem et udvalg af
forskellige vine. Du lærer om grundprincipperne inden for mad- og
vinsammensætning og om praktisk håndtering af vin.
KURSUSDATOER KØBENHAVN 2023
- Weekendkursus: 7. okt.・8. okt.・28. okt.・29. okt.
- Tirsdagskursus: 19. sep.・26. sep.・3. okt.・10. okt.
KURSUSDATOER AARHUS 2023
- Tirsdagskursus: 3. okt.・10. okt.・24. okt.・31. okt.
- Weekendkursus: 4. nov.・5. nov.・18. nov.・19. nov.
Der er undervisning i tidsrummet kl. 10.00 - 17.00. Der er åbent for tilmelding så længe pladser haves.
Pris
Kr. 8500,-*
*Beløbet er momsfritaget. Ved faktura til erhverv med CVR-nummer pålægges moms.
Kursusgebyret
inkluderer:
- Kompendier samt repetitionsspørgsmål til undervisningen
- Frokost, kage og frugt, kaffe, te og vand
- Cirka 24 vine
- Diplom og bronzenål for gennemført kursus (kræver fremmøde alle kursusdage)
Financiering
Rabatter: Tilmelder I to eller flere ad gangen? Så tilbyder vi en mængderabat på DKK 1.000 (ex moms) per person.
Er du en virksomhed? Hvis du indbetaler til Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets kompetenceudviklingsfond, kan du søge om tilskud til efteruddannelsen af medarbejdere. Se mere på på Pension.dk's hjemmeside.
Er du ledig? Som ledig kan du få betalt kurser og uddannelse af dit jobcenter eller din a-kasse hvis det vurderes at øge dine muligheder for at komme i job. Kontakt din a-kasse eller jobcenteret i din kommune for at høre mere.
Kursets opbygning
Undervisningen består af teori, smagning, praktiske øvelser og gruppearbejde.
Dag 1: Vinens historie, vinproduktion, sanseteori, mad- og vinsammensætning
Dag 2: Grønne druer og hvidvine, præsentation af vin
Dag 3: Blå druer og rødvine, åbning af vin
Dag 4: Introduktion til mousserende, søde og forstærkede vine
Betingelser
Afmelding af tilmeldte vinkurser eller sommelieruddannelse skal ske skriftligt og sendes til kontakt@dansksommelieruddannelse.dk.
Du kan afmelde dig et kursus eller en uddannelse senest seks uger før kursus- eller uddannelsesstart mod et administrationsgebyr på DKK 500.
Ved afmelding 6-2 uger før kursus- eller uddannelsesstart, uanset årsag, opkræves 20 % af kursusgebyret.
Ved afmelding mindre end 14 dage før kursus- eller uddannelsesstart, uanset årsag, opkræves 100 % af kursusgebyret.
Forbehold
Ved for få tilmeldinger kan Dansk Sommelier Uddannelse aflyse uddannelser og kurser fra 4 uger før studiestart. I tilfælde af aflysning refunderes det fulde kursusgebyr straks.
Nogle undervisningstimer kan blive gennemført online, hvis myndighederne kræver det, eller det af andre årsager skønnes hensigtsmæssigt.
Ved at sende din ansøgning bekræfter du at have læst og accepteret betingelserne for studiet.