asddassdads

NSU - Danish
Log ind
  • Uddannelse og vinkurser
    • Sommelieruddannelsen
    • Introduktion til vin: 4-dages vinkursus
    • Fordybelse i vin: 8-dages vinkursus
    • Master Sommeliers - Introductory
    • Master Sommeliers - Certified
  • Vores undervisere
    • Undervisere i København
    • Undervisere i Aarhus
  • Om os
    • Studiesteder
    • Vores samarbejdspartnere
  • Tidligere studerende
  • Tilmelding
    • Sommelieruddannelsen
    • Grundkursus Introduktion
    • Grundkursus Fordybelse
    • Court of Master Sommeliers - Introductory
    • Court of Master Sommeliers - Certified
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Vilkår og betingelser
Information in English

Undervisere i København

Enrico Graglia

Underviser i:
Italien
Baggrund:
Enrico er oprindeligt uddannet i biologi og planteøkologi fra Københavns Universitet, og har en phd i arktisk planteøkologi. Han har dog snart 20 år bag sig i vinbranchen, og er i dag ansat hos Kjær & Sommerfeldt. Enrico har desuden en WSET Level 4 Diploma. Enrico skal bl.a. undervise om vinlandet Italien.

Frederik Bang Andersen

Underviser i:
Portugal
Baggrund:
Frederik Bang Andersen er økonomisk uddannet, og har tidligere erfaring som restaurantchef på forskellige københavnske restauranter som fx KUL, Kjøbenhavn og Frankies. Han er pt i gang med at læse en kandidat i Innovation og Forretningsudvikling, og driver til daglig Portugisisk Vinkælder, hvor han er specialiseret i portugisiske vine.

Gin Isabel Martín Haugaard

Underviser i:
Grundkursus・Vinens historie・Sanseteori
Baggrund:
Gin Isabel Martín Haugaard har været i restaurationsbranchen fra hun var helt ung, og har bl.a. arbejdet på Nimb i Tivoli som Food & Beverage Chef, på Gastronomisk Innovation og hos Madklubberne.
Se flere

Gustav Bundgaard

Underviser i:
Grundkursus - Introduktion til vin・Frankrig
Baggrund:
Gustav Bundgaard blev uddannet sommelier i 2019 og har tidligere arbejdet på bl.a. Restaurant Salon. Særligt det at arbejde med mad og vinsammensætning og arbejde med sin passion er et spændende element for Gustav at arbejde med som sommelier. I dag er Gustav bestyrer og partner i R vinbar.

Jens Peter Nebsbjerg

Underviser i:
Mousserende vin・Forstærket vin
Baggrund:
Jens Peter Nebsbjerg blev optaget i Dansk Sommelier Forening i 2013. Han har arbejdet på en del forskellige restauranter, senest MASH i Aarhus. Jens Peter færdiggjorde i 2017 sin diploma hos WSET i London. I dag underviser han i vin og skriver om ditto, og har en lille vinimport. Jens Peter arbejder derudover som stærkstrømsingeniør.

Jonatan Faber

Underviser i:
Bordeaux og Sydvestfrankrig
Baggrund:
Jonatan Faber blev uddannet tjener i 2012 fra Radisson Blu, Papirfabrikken i Silkeborg og tog efterfølgende sommelieruddannelsen ved Vinakademiet i 2013. Han har arbejdet som faglærer på tjener- og kokkeuddannelsen på Teknisk Skole Silkeborg og siden 2016 været restaurantchef ved Restaurant ÉT i Aarhus. Siden 2017 har Jonatan været skuemester og eksaminator ved afvikling af svendeprøver på tjeneruddannelsen.
Se flere

Jonathan Gouveia

Underviser i:
Grundkursus・Sød vin
Baggrund:
Jonathan Gouveia har tidligere arbejdet på bl.a. Kokkeriet og Under Lindetræet. Han blev uddannet sommelier i 2017 fra Dansk Sommelier Uddannelse og er Advanced Sommelier. Jonathan har bl.a. vundet guld i DM i 2021 og sølv i 2020, sølv i det nordiske mesterskab og guld i u.30 DM. Jonathan arbejder i dag som Sommelier på Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia.

Julie Brink Færch

Underviser i:
Værtskab ⋅ Mad & vin
Baggrund:
Julie er uddannet skolelærer, tjener og sommelier. Hun er daglig leder på Dansk Sommelier Uddannelse, og var med til at starte uddannelsen op i 2016. Julie har tidligere arbejdet som tjener og sommelier på bl.a. AOC og Kokkeriet. I dag driver hun sammen med sin mand Restaurant Pomle Nakke Traktørsted på Falster.

Kim Thygesen

Underviser i:
Øl og Cider
Baggrund:
Kim Thygesen har 20 års erfaring i restaurationsbranchen som kok, tjener og vinkonsulent. Kim har siden 2011 fungeret som bestyrelsesmedlem i Dansk Sommelier Forening, og arbejder i dag som forpagter på Restaurant Den Gamle Stald. Kim har desuden flere gange været finalist til Årets tjener.
Se flere

Mads Jordansen

Underviser i:
Vitikultur ・ Tyskland・ Frankrig
Baggrund:
Mads har med sine 20 år i vinbranchen stor og bred erfaring med vin. Til daglig er han vinskribent på Winelab.dk og chef for Wines of Germany i Danmark. Mads er i gang med at færdiggøre sin WSET diploma og er arrangør bag vinfestivalen Winemarket, som afholdes to gange om året.

Peter Pepke

Underviser i:
Vinifikation ・ Auktionsvine ・ Åbning og dekantering
Baggrund:
Peter Pepke har været medlem af Dansk Sommelier Forening siden 2008. Han har bl.a. arbejdet på Geranium, Søllerød Kro og Kong Hans Kælder og arbejder i dag som General Manager & Wine Director på Restaurant Esmeé. Som konkurrence sommelier har Peter vundet både guld, sølv og bronze i forskellige konkurrencer, herunder DM og det nordiske mesterskab.

Simon Juhl Olesen

Underviser i:
Spanien・Sherry
Baggrund:
Simon er udlært tjener og sommelier og tog som ung til Spanien, hvor han som 17-årig blev en af Spaniens yngste uddannede sommelierer. Efter 13 år i Spanien, kom han tilbage til Danmark, og ejer i dag Restaurant Møntergade i København, hvor hver dag glæder sine gæster med en god mad- og vinoplevelse.
Se flere

Sofie Lem Hansen

Underviser i:
Grundkursus
Baggrund:
Sofie Lem Hansen er uddannet sommelier og har tidligere arbejdet hos bl.a. Villa Vino og Nærvær, vinder af White Guides "Årets Vinoplevelse". I dag arbejder hun som sommelier på Restaurant Orangeriet og er i gang med at tage WSET level 4 Diploma.

Sune Birk Risum-Urth

Underviser i:
Spiritus & cocktails
Baggrund:
Forfatter, bartender og foredragsholder Sune Urth har siden slut 90erne stået bag bardisken på mange forskellige Københavnske steder, fx som barchef for Aarø og Co og Bar Manager på Ruby. I dag arbejder han som udviklingschef for Copenhagen Distillery, hvor han har været siden 2015.

Søren Ledet

Underviser i:
USA・Sake・Vinkort
Baggrund:
Søren Ledet blev uddannet kok fra Hotel D'Angleterre i 1999. I 2008 fik han og Rasmus Kofoed deres første Michelinstjerne på Geranium, hvor Søren i dag arbejder som Restaurant Manager og sommelier. I 2013 blev han Certified Sommelier og fik titlen som årets restaurantchef i Danmark. Søren er i gang med sin Master Sommelier.
Se flere

Tobias Nilsson

Underviser i:
Dansk vin・Sydafrika
Baggrund:
Tobias er uddannet tjener og sommelier. Tobias har arbejdet som Restaurantchef på Restaurant Koks, Head Sommelier på Restaurant Kong Hans Kælder, lavet flere vin høst i bl.a. New Zealand, Tyskland, Frankrig og Sydafrika. I dag arbejder han som Restaurant Manager og Wine Director på Restaurant Lyst.
Se flere
NSU - Danish
Nyhedsbrev

Vil du også være først til at få besked om nyheder fra Dansk Sommelier Uddannelse?

Følg os på
sociale medier

Dansk Sommelier Uddannelse
CVR nr: 37384623
Mail: kontakt@dansksommelieruddannelse.dk
Tlf:
50 70 80 26

------------------------------------

Firmaadresse:

Klokkerlodden 3
4850 Stubbekøbing
Att: Julie Brink Færch