Fordybelse i vin. 8-dages vinkursus på mellemniveau i København og Aarhus.

Fordybelse i vin - Niveau III er en overbygning til vores populære vinkursus Introduktion til vin. I løbet af otte dage fordyber du dig i de klassiske vinregioner i Den Gamle Verden, og de vigtiste vinlande og regioner i Den Nye Verden. Du lærer om særlige vinstile som mousserende, søde og forstærkede vine, og om produktionsmetoder i mark og kælder. Du forfiner din smageteknik og udvider din viden om mad og vin sammensætning. Alt dette og mere til, mens vi smager på en masse vin!

KURSUSDATOER KØBENHAVN 2024

    • Torsdagskursus: 19. sep.・26. sep.・03. okt.・10. okt.・24. okt.・31. okt.・07. nov.・14. nov. (stadig pladser)

    KURSUSDATOER AARHUS 2024

    • Efterår 2024 - datoer kommer snart

    Der er undervisning i tidsrummet kl. 10.30 - 17.30. Vi har åbent for tilmelding så længe pladser haves

        Hvem kan tage kurset? Kurset henvender sig til både ansatte i HoReCa og relaterede brancher samt privatpersoner. Kurset er på mellemniveau og kræver et minimum af forudgående kendskab til vin og smagning, fx ved gennemførelse af Introduktion til vin, WSET Level 2 eller andre vinkurser på tilsvarende niveau. 

        Er du i tvivl om du kan tage kurset? Kontakt os på mail [email protected] eller telefon 50 70 80 26.

        Er du interesseret i et weekendkursus? Så skriv dig på interesseliste herunder

        Pris

        Pris: DKK 16.500 (ex moms) DKK 20.625 (inkl. moms)*

        Kursusgebyret inkluderer:

        • Kompendier samt repetitionsspørgsmål til undervisningen
        • Frokost, kaffe, te og vand
        • 40+ vine til smagning
        • Diplom og sølvnål (ved bestået prøve og fremmøde min. 6 gange)

        *Kurset er momsfritaget for privatpersoner. Ved faktura til erhverv med CVR-nummer pålægges moms

        Finansiering

        Rabatter: Har du tidligere gennemført et vinkursus hos Dansk Sommelier Uddannelse? Eller tilmelder I to eller flere ad gangen? Så får I automatisk DKK 2.000 (ex moms) i rabat ved tilmelding.

        Er du en virksomhed? Hvis du indbetaler til Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets kompetenceudviklingsfond, kan du søge om tilskud til efteruddannelsen af medarbejdere. Se mere på på Pension.dk's hjemmeside.

        Er du ledig? Som ledig kan du få betalt kurser og uddannelse af dit jobcenter eller din a-kasse hvis det vurderes at øge dine muligheder for at komme i job. Kontakt din a-kasse eller jobcenteret i din kommune for at høre mere.

        Kursets opbygning

        Dag 1: Vitikultur・Vinifikation・Internationale druer・Smageteknik

        Dag 2: Frankrig: Bordeaux, Bourgogne, Loire, Alsace, Rhône

        Dag 3: Tyskland: Mosel, Rheingau, Rheinhessen・Østrig ・Søde vine

        Dag 4: Spanien: Rioja, Ribera del Duero, Priorat, Rias Baixas ・Portugal ・Midtvejsvejsprøve

        Dag 5: Italien: Piemonte, Toscana, Veneto, Sicilien

        Dag 6: Den Nye Verden: USA, Australien, New Zealand, Sydafrika, Chile, Argentina

        Dag 7: Mousserende vin・Mad- og vinsammensætning

        Dag 8: Forstærket vin・Eksamen

        Undervisning og afsluttende prøve

        Undervisningen veksler mellem forelæsning, praktiske øvelser, gruppearbejde og smagning. Kurset afsluttes med en prøve, hvor du eksamineres i teori og smagning

        Øvrige undervisningsmaterialer

        Vi anbefaler, at du til kurset anskaffer dig bøgerne Vinatlas af Hugh Johnson & Jancis Robinson samt Forstå din vin af Madeline Puckette & Justin Hammack. Det er muligt at købe bøgerne ved tilmelding.

        Studiesteder

        København

        Det Færøske Hus

        Vesterbrogade 17A

        1620 København V

        Aarhus

        Restaurant Tiende & Den Fede Drue

        Dagmar Pedersens gade 62, 10.-11. sal

        8000 Aarhus C

        Se flere

        Betingelser og vilkår

        Læs betingelser og vilkår angående tilmelding til vinkurser og sommelieruddannelse hos Dansk Sommelier Uddannelse her.

        Udtalelser fra tidligere kursister

        Mere information

        Har du spørgsmål eller ønsker du helt uforpligtende at reservere en plads på kurset? Du er velkommen til at kontakte os på mail [email protected] eller telefon 50 70 80 26 (mandag-torsdag kl. 09-16 / fredag kl. 09-15).

        Kurser og uddannelser

        Sommelieruddannelsen

        KØBENHAVN ⎜ AARHUS

        Uddannelsen er ideel for dig, som til dagligt arbejder med vin i HoReCa. Næste uddannelsestart: København 20. august 2024Aarhus 12. august 2024


        38 dage ⎜ 54.500 DKK

        Introduktion til vin - Niveau I

        KØBENHAVN ⎜AARHUS

        Med Bourgogne og Bordeaux som case gennemgår vi grundlæggende begreber og metoder inden for vinproduktion, mens du introduceres til vinsmagning. Næste kursusstart: København 15. august

        1 dag ⎜ 2.500 DKK

        Introduktion til vin - Niveau II

        KØBENHAVN ⎜ AARHUS

        Vinkurset er for alle, som ønsker en introduktion til vinens verden. Du introduceres til vinens historie, internationale druer, smageteknik og meget mere. Næste kursusstart: København 22. august⎜Aarhus 27. august


        4 dage ⎜ 9.500 DKK

        Fordybelse i vin - Niveau III

        KØBENHAVN

        På kurset kommer du i dybden med de vigtigste vinlande og -områder. Kurset er på mellemniveau og kræver forudgående kendskab til vin. Næste kursusstart: København 19. sep.⎜Aarhus Efterår 2024

        8 dage ⎜16.500 DKK

        Se flere