Fordybelse i vin. 8-dages vinkursus

Dette kursus er en overbygning til vores populære vinkursus Introduktion til vin. I løbet af otte dage fordyber du dig i de klassiske vinregioner i Den Gamle Verden, og de vigtiste vinlande og regioner i Den Nye Verden. Du lærer om særlige vinstile som mousserende, søde og forstærkede vine, og om produktionsmetoder i mark og kælder. Du forfiner din smageteknik og udvider din viden om mad og vin sammensætning. Alt dette og mere til, mens vi smager på en masse vine!

KURSUSDATOER KØBENHAVN 2024

  • Tirsdagskursus: 09. apr.・16. apr.・23. apr.・30. apr.・07. maj・14. maj・21. maj.・28. maj. (stadig pladser)

KURSUSDATOER AARHUS 2024

  • Tirsdagskursus: 23. apr.・30. apr.・07. maj・14. maj・21. maj・28. maj・04. jun.・11. jun. (stadig pladser)

Der er undervisning i tidsrummet kl. 10.00 - 17.00. Vi har åbent for tilmelding så længe pladser haves

      Hvem kan tage kurset? Kurset henvender sig til både ansatte i HoReCa og relaterede brancher samt privatpersoner. Kurset er på mellemniveau og kræver et minimum af forudgående kendskab til vin og smagning, fx ved gennemførelse af Introduktion til vin, WSET Level 2 eller andre vinkurser på tilsvarende niveau. 

      Er du i tvivl om du kan tage kurset? Kontakt os på mail info@dansksommelieruddannelse.dk eller telefon 50 70 80 26 (hverdage kl. 10-16).

      Pris

      DKK 15.000,-*

      Kursusgebyret inkluderer:

      • Kompendier samt repetitionsspørgsmål til undervisningen
      • Frokost, frugt, kage, kaffe, te og vand
      • 40+ vine til smagning
      • Diplom og sølvnål (ved bestået prøve og fremmøde min. 6 gange)

      *Beløbet er momsfritaget. Ved faktura til erhverv med CVR-nummer pålægges moms.

      Finansiering

      Rabatter: Har du tidligere gennemført et vinkursus hos Dansk Sommelier Uddannelse? Så får du automatisk DKK 2.000 (ex moms) i rabat når du tilmelder dig kurset. Tilmelder I to eller flere ad gangen? Så tilbyder vi en mængderabat på DKK 3.000 (ex moms) eller 20% per person.

      Er du en virksomhed? Hvis du indbetaler til Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets kompetenceudviklingsfond, kan du søge om tilskud til efteruddannelsen af medarbejdere. Se mere på på Pension.dk's hjemmeside.

      Er du ledig? Som ledig kan du få betalt kurser og uddannelse af dit jobcenter eller din a-kasse hvis det vurderes at øge dine muligheder for at komme i job. Kontakt din a-kasse eller jobcenteret i din kommune for at høre mere.

      Kursets opbygning

      Dag 1: Vitikultur・Vinifikation・Internationale druer・Smageteknik

      Dag 2: Frankrig: Bordeaux, Bourgogne, Loire, Alsace, Rhône

      Dag 3: Tyskland: Mosel, Rheingau, Rheinhessen・Østrig ・Søde vine

      Dag 4: Spanien: Rioja, Ribera del Duero, Priorat, Rias Baixas ・Portugal ・Midtvejsvejsprøve

      Dag 5: Italien: Piemonte, Toscana, Veneto, Sicilien

      Dag 6: Den Nye Verden: USA, Australien, New Zealand, Sydafrika, Chile, Argentina

      Dag 7: Mousserende vine・Mad- og vinsammensætning

      Dag 8: Forstærkede vine・Eksamen

      Undervisning og afsluttende prøve

      Undervisningen veksler mellem forelæsning, praktiske øvelser, gruppearbejde og smagning. Kurset afsluttes med en prøve, hvor du eksamineres i teori og smagning

      Øvrige undervisningsmaterialer

      Vi anbefaler, at du til kurset anskaffer dig bøgerne Vinatlas af Hugh Johnson & Jancis Robinson samt Forstå din vin af Madeline Puckette & Justin Hammack. Det er muligt at købe bøgerne ved tilmelding.

      Studiesteder

      København

      Det Færøske Hus

      Vesterbrogade 17A

      1620 København V

      Aarhus

      Restaurant Tiende & Den Fede Drue

      Dagmar Pedersens gade 62, 10.-11. sal

      8000 Aarhus C

      Se flere

      Betingelser og vilkår

      Læs betingelser og vilkår angående tilmelding til vinkurser og sommelieruddannelse hos Dansk Sommelier Uddannelse her.

      Udtalelser fra tidligere kursister

      Mere information

      Har du spørgsmål eller ønsker du helt uforpligtende at reservere en plads på kurset? Du er velkommen til at kontakte os på mail info@dansksommelieruddannelse.dk eller telefon 50 70 80 26 (hverdage kl. 10-16).

      Kurser og uddannelser

      Sommelieruddannelsen

      KØBENHAVN ⎜ AARHUS

      Uddannelsen er ideel for dig, som til dagligt arbejder med vin i HoReCa. Næste uddannelsestart: København 15. januar 2024Aarhus august 2024


      38 uger ⎜ 49.500 DKK

      Introduktion til vin: 4-dages vinkursus

      KØBENHAVN ⎜ AARHUS

      Vinkurset er for alle, som ønsker en introduktion til vinens verden. Du introduceres til vinens historie, internationale druer, smageteknik og meget mere. Næste kursusstart: København 7. okt.Aarhus 3. okt.


      4 dage ⎜ 8.500 DKK

      Fordybelse i vin: 8-dages vinkursus

      KØBENHAVN

      På kurset kommer du i dybden med de vigtigste vinlande og -områder. Kurset er på mellemniveau og kræver forudgående kendskab til vin. Næste kursusstart: København 9. april⎜Aarhus 23. april

      8 dage ⎜15.000 DKK

      Master Sommeliers - Introductory

      OSLO

      The first level at which all prospective Master Sommeliers should begin. Students who pass the course are eligible to register for Master Sommeliers - Certified. Next course dates: April 25-27th.


      3 days ⎜ 7.900 NOK

      Master Sommeliers - Certified

      OSLO

      The Certified Sommelier qualification is recognised as the primary certification for wine and beverage professionals in the Hospitality Industry. Exam date: 27th of April.


      1 day ⎜ 3.500 NOK

      Se flere