Fordybelse i vin. 8-dages vinkursus

Dette kursus er en overbygning til vores populære vinkursus 'Introduktion til vin'.

I løbet af otte dage fordyber du dig i de klassiske vinregioner i Den Gamle Verden, og de vigtiste vinlande i Den Nye Verden. Du lærer om særlige vinstile som mousserende, søde og forstærkede vine, om produktionsmetoder i mark og kælder. Du forfiner din smageteknik og lærer om mad og vin sammensætning. Alt dette og mere til, mens vi smager på en masse vine!

KURSUSDATOER KØBENHAVN 2023

  • Tirsdagskursus: 23. maj・30. maj・6. jun.・13. jun.・22. aug.・29. aug.・5. sep.・12. sep

Der er undervisning alle dage i tidsrummet kl. 10.00 - 17.00.

KURSUSDATOER AARHUS 2023

  • Udfyld denne formular hvis du er interesseret i at få besked når kursusdatoerne er fastlagt. Vi orienterer dig per mail.

      Hvem kan tage kurset? 

      Kurset henvender sig til både ansatte i HoReCa og relaterede brancher samt privatpersoner. Kurset kræver et minimum af forudgående kendskab til vin og smagning. Fx ved gennemførelse af 'Introduktion til vin', WSET Level 2 eller andre vinkurser på tilsvarende niveau. Er du i tvivl om du kan tage kurset? Så er du velkommen til at kontakte os på mail kontakt@dansksommelieruddannelse.dk eller telefon 50 70 80 26 (hverdage kl. 10-16).

      Pris

      DKK 15.000,-*

      Kursusgebyret inkluderer:

      • Kompendier samt repetitionsspørgsmål til undervisningen
      • Frokost, frugt, kage, kaffe, te og vand
      • 40+ vine til smagning
      • Diplom og sølvnål (ved bestået prøve og fremmøde min. 6 gange)

      Financiering

      Rabatter: Har du tidligere gennemført et vinkursus hos Dansk Sommelier Uddannelse? Så får du DKK 2.000 (ex moms) i rabat når du tilmelder dig kurset. Tilmelder I to eller flere ad gangen? Så tilbyder vi en mængderabat på DKK 3.000 (ex moms) eller 20 % per person.

      Er du en virksomhed? Hvis du indbetaler til Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets kompetenceudviklingsfond, kan du søge om tilskud til efteruddannelsen af medarbejdere. Se mere på på Pension.dk's hjemmeside.

      Er du ledig? Som ledig kan du få betalt kurser og uddannelse af dit jobcenter eller din a-kasse hvis det vurderes at øge dine muligheder for at komme i job. Kontakt din a-kasse eller jobcenteret i din kommune for at høre mere.

      Kursets opbygning

      Dag 1: Vitikultur・Vinifikation・Internationale druer・Smageteknik

      Dag 2: Frankrig: Bordeaux, Bourgogne, Loire, Alsace, Rhône

      Dag 3: Tyskland: Mosel, Rheingau, Rheinhessen・Østrig ・Søde vine

      Dag 4: Spanien: Rioja, Ribera del Duero, Priorat, Rias Baixas ・Portugal ・Midtvejsvejsprøve

      Dag 5: Italien: Piemonte, Toscana, Veneto, Sicilien ・ Forstærkede vine

      Dag 6: Den Nye Verden: USA, Australien, New Zealand, Sydafrika, Chile, Argentina

      Dag 7: Mousserende vine・Mad- og vinsammensætning

      Dag 8: Repetition・Eksamen

      Undervisning og afsluttende prøve

      Undervisningen veksler mellem forelæsning, praktiske øvelser, gruppearbejde og smagning. Kurset afsluttes med en prøve, hvor du eksamineres i teori, smagning og en opgave i mad og vinsammensætning.

      Øvrige undervisningsmaterialer

      Vi anbefaler (ikke krav), at du til kurset anskaffer dig bøgerne Vinatlas af Hugh Johnson & Jancis Robinson samt Forstå din vin af Madeline Puckette & Justin Hammack.

      Studiesteder

      København

      Det Færøske Hus

      Vesterbrogade 17A

      1620 København V

      Se flere

      Betingelser

      Afmelding af Dansk Sommelier Uddannelses kurser og uddannelser skal ske skriftligt og sendes til kontakt@dansksommelieruddannelse.dk.

      Du kan afmelde dig et kursus eller en uddannelse senest seks uger før kursus- eller uddannelsesstart mod et administrationsgebyr på DKK 500.

      Ved afmelding 6-2 uger før kursus- eller uddannelsesstart, uanset årsag, opkræves 20 % af kursusgebyret.

      Ved afmelding mindre end 14 dage før kursus- eller uddannelsesstart, uanset årsag, opkræves 100 % af kursusgebyret.

      Forbehold

      Ved for få tilmeldinger kan Dansk Sommelier Uddannelse aflyse uddannelser og kurser fra 4 uger før studiestart. I tilfælde af aflysning refunderes det fulde kursusgebyr straks.

      Ved at sende din ansøgning bekræfter du at have læst og accepteret betingelserne for kurset.

      Kontakt

      Óluva, studie- marketingkoordinator

      Kontakt mig hvis du har spørgsmål til sommelieruddannelsen eller vores vinkurser.


      Mail
      kontakt@dansksommelieruddannelse.dk


      Telefon
      +45 50 70 80 26

      Se flere

      Kurser og uddannelser

      Sommelieruddannelsen

      KØBENHAVN ⎜ AARHUS

      Uddannelsen er ideel for dig, som til dagligt arbejder med vin i HoReCa. Næste uddannelsestart: Aarhus 14. august 2023København januar 2024.


      38 uger ⎜ 49.500 DKK

      Introduktion til vin: 4-dages vinkursus

      KØBENHAVN ⎜ AARHUS

      Vinkurset er for alle, som vil lære lidt af det hele om vin. Du introduceres til vinens historie, grønne og blå druer, smageteknik og meget mere. Næste kursusstart: København 19. sept.Aarhus 3. okt.


      4 dage ⎜ 8.500 DKK

      Fordybelse i vin: 8-dages vinkursus

      KØBENHAVN

      På kurset udvider du dit kendskab til vitikultur, vinifikation, druer og vinområder. Kurset kræver forudgående kendskab til vin. Næste kursusstart: København 23. maj 2023.

      8 dage ⎜15.000 DKK

      Master Sommeliers - Introductory

      OSLO

      The first level at which all prospective Master Sommeliers should begin. Students who pass the course are eligible to register for Master Sommeliers - Certified. Next course dates: April 25-27th.


      3 days ⎜ 7.900 NOK

      Master Sommeliers - Certified

      OSLO

      The Certified Sommelier qualification is recognised as the primary certification for wine and beverage professionals in the Hospitality Industry. Exam date: 27th of April.


      1 day ⎜ 3.500 NOK

      Se flere