Dansk Sommelier Uddannelse uddanner nogle af branchens dygtigste sommelierer, som i fremtiden kommer til at varetage førende restauranters vinkældre, bar og drikkekort. Vores sommelierer skal være garanter for at yde førsteklasses service og udvælge drikkevarer af høj kvalitet – derfor ønsker vi at samarbejde med leverandører, som lever op til og afspejler disse standarder.

Vil du samarbejde med Dansk Sommelier Uddannelse? Kontakt os her

ATOMWINE

ATOMWINE fokuserer på vine, der har en historie at fortælle, og som ofte er produceret i et meget begrænset antal. ATOMWINE importerer vine direkte fra vingårdene i udvalgte regioner, og kan dermed sælge vin til konkurrencedygtige priser.

Coffee Collective

Coffee Collective tilbyder de bedste kaffeoplevelser i verden, med fokus på bæredygtighed, helt fra frø til kop. Med flotte titler som World Barista Champion og World Tasting Champion er man altid garanteret en sublim oplevelse hos dem.

Den Franske Tehandel

Den Franske Tehandel har siden 2007 været den danske importør, distributør og eneforhandler af det franske temærke Palais des Thés, som er med hele vejen fra dyrkning, plukning og ristning af teerne på teplantagen til transporten hjem til Paris og butikkerne.

Se flere

Kjær & Sommerfeldt

Kjær & Sommerfeldt er Københavns ældste vinhandel og har dannet ramme for unikke smagsoplevelser siden 1875. Kjær & Sommerfeldt har et af branchens bedste sortimenter, som spænder fra små familieejede producenter til nogle af de mest efterspurgte vinhuse.

Laudrup Vin & Gastronomi

Siden 1993 har Laudrup Vin & Gastronomi forkælet danskernes ganer med vådt og tørt, først fra Spanien og i dag fra hele verden. Til sortimentet importerer Laudrup Vin & Gastronomi også eksklusive gastronomiprodukter direkte fra Spanien og Italien.

Sigurd Müller

Sigurd Müller Vinhandel sætter en ære i at give deres kunder spændende vine og gode oplevelser. De ynder at samarbejde med familiedrevne producenter, hvilket har givet dem en nær relation til nogle af verdens mest anerkendte vinmagere.

Se flere

Theis Vine

Hos Theis Vine er Bourgogne deres hjerteblod. Det var her deres eventyr startede for 25 år siden, og siden er kærligheden vokset støt. Sortimentet er dog ikke begrænset til Bourgogne, men byder også på mange andre spændende vine.

Østjysk Vinforsyning

Østjysk Vinforsynings sortiment er blandt de største i den danske vinbranche med vine fra alle betydende vinlande. Østjysk Vinforsyning satser stort på økologi, og har i dag et af de bredeste økologiske sortimenter i Danmark. Som den første vin- og spiritusimportør i Norden har Østjysk Vinforsyning opnået den internationalt anerkendte B Corp-certificering.

Textilia

Textilia har siden 1958 specialiseret sig i cirkulær tekstil- og vaskeservice. Den mangeårige erfaring og innovative løsninger har medvirket til, at virksomheden i dag er en af Nordens største servicevirksomheder. Textilia sponsorerer duge, servietter og forklæder til sommelieruddannelsen samt upcyclede muleposer fra Textilia upcy til elevernes dimission.

Se flere