Kompendier
Introduktion til vin (Niveau 1)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Skift indhold
Skift indhold
Introduktion til vin (Niveau 2)
Fordybelse i vin (Niveau 3)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Skift indhold
Skift indhold
Sommelieruddannelsen - KBH 24-25
- Sensorik og sanseteori
- Smageteknik introduktion
- The Science of tasting (ekstern litteratur)
- Kvalitetsvurdering
- Vinens kemi og fejl
- Åbne lukkemekanismer
- Dekantering
- Glas og karafler
- Vinkort og salg
- Opbevaring af vin
- Kvalitetsvurdering 2
- Drikkevareprofil
- Kalkule statusark
- Kvalitetsvurdering 3
- Sommelierens værktøjer
- Smageteknik: Fordybelse
- Kvalitetsvurdering 4
- Saucer
- Værtsskab og gæstepsykologi
Sommelieruddannelsen - AARH 24-25
- Frankrig introduktion
- Tyskland intro
- Østrig
- Italien intro
- Spanien intro
- Frankrig: Rhône
- Frankrig: Sydfrankrig
- Frankrig: Jura/Savoie
- Frankrig: Loire
- Spanien: Fordybelse
- Frankrig: Alsace
- Frankrig: Bourgogne
- Portugal
- Frankrig: Sydvestfrankrig
- Frankrig: Bordeaux
- Tyskland: Fordybelse
- Andre lande: Europa
- Italien: Fordybelse
- Australien
- New Zealand
- Sensorik og Sanseteori
- The Science of tasting (Ekstern litteratur)
- Vinlovgivning
- Smageteknik Intro
- Kvalitetsvurdering 1
- Vinens kemi og fejl
- Åbne lukkemekanismer
- Dekantering
- Glas og karafler
- Vinkort og salg
- Opbevaring af vin
- Kvalitetsvurdering 2
- Drikkevareprofil
- Kalkule statusark
- Kvalitetsvurdering 3
- Sommelierens værktøjer
- Kvalitetsvurdering 4
- Smageteknik: Fordybelse
- Saucer
- Værtsskab og gæstepsykologi
Sommelieruddannelsen - KBH 2025
Undervisere
- Spanien: Fordybelse
- Frankrig: Rhône
- Frankrig: Sydfrankrig
- Frankrig: Jura/Savoie
- Frankrig: Loire
- Frankrig: Alsace
- Frankrig Bourgogne
- Frankrig: Intro
- Frankrig: Sydvestfrankrig
- Frankrig: Bordeaux
- Italien: Intro
- Østrig
- Tyskland: Intro
- Tyskland: Fordybelse
- Andre lande: Europa
- Italien: Fordybelse
- New Zealand
- Australien/Tasmanien
- Sydamerika: Chile
- Sydamerika: Argentina
- Sydamerika: Brasilien/Uruguay
- Sydafrika
Info:
Kompendier:
REP Spørgsmål:
Smagelister:
Undervisere - Introduktion til Vin I +II
Info:
Kompendier:
REP Spørgsmål:
Smagelister: