Kompendier
Sommelieruddannelsen - KBH 2025
- Frankrig: Intro
- Italien: Intro
- Spanien: Intro
- Portugal
- Tyskland: Intro
- Østrig
- Rosé
- Frankrig: Bordeaux
- Frankrig: Sydvestfrankrig
- Frankrig: Rhône
- Frankrig: Sydfrankrig
- Frankrig: Alsace
- Frankrig: Bourgogne
- Frankrig: Loire
- Frankrig: Jura/Savoie
- Tyskland: Fordybelse
- Spanien: Fordybelse
- Italien: Fordybelse
- Sydamerika: Chile
- Sydamerika: Argentina
- Syd/Nordafrika
- Nordamerika: Fordybelse USA
- Kvalitetsvurdering 1
- Kvalitetsvurdering 2
- Kvalitetsvurdering 3
- Sommelierens værktøjer
- Opbevaring af vin
- Åbne/Lukkemekanismer
- Åbning og dekantering
- Vinens kemi og fejl
- Mørke saucer
- Kolde saucer
- Ægte saucer
- Lyse saucer
- Glas og karafler
- Vinkort og salg
- Kalkule statusark
- Drikkevareprofil
- Smageteknik: Fordybelse
- Værtsskab og gæstepsykologi
- Kvalitetsvurdering 4
Undervisere
- Spanien: Fordybelse
- Frankrig: Rhône
- Frankrig: Sydfrankrig
- Frankrig: Jura/Savoie
- Frankrig: Loire
- Frankrig: Alsace_E25
- Frankrig Bourgogne_E25
- Frankrig: Intro
- Frankrig: Sydvestfrankrig
- Frankrig: Bordeaux
- Italien: Intro
- Østrig
- Tyskland: Intro
- Tyskland: Fordybelse
- Andre lande: Europa
- Italien: Fordybelse
- New Zealand
- Australien/Tasmanien
- Sydamerika: Chile
- Sydamerika: Argentina
- Sydamerika: Brasilien/Uruguay
- Sydafrika
- Mousserende: Fordybelse
- Mousserende: Intro
- Rosé
Skift indhold
Undervisere - Introduktion til Vin I +II
Info:
Kompendier:
REP Spørgsmål:
Smagelister:
