Sommelieruddannelsen

sommelieruddannelsen
DDK (ex moms) EARLYBIRDPRIS 39.600,-
  • 36 undervisningsdage og 2 dages eksamen
  • København & Aarhus
  • 250 timers undervisning
  • Diplom og guldnål

Inkluderet i prisen

... Det siger tidligere kursister

Jeg valgte uddannelsen på basis af opfordringer og anbefalinger fra adskillige i mit netværk. Det var især diversiteten af højt profilerede undervisere og det store fokus på mad- og vinsammensætning som tiltalte mig ved uddannelsen. Dernæst bliver man eksponeret for viden man ikke nødvendigvis selv ville opsøge.

Rasmus - Dansk Sommelier Uddannelse
Rasmus Thude Dalgaard Højt profilerede undervisere

Dansk Sommelier Uddannelses tilgang til vinens verden er hele tiden med service i øjemed. Da det er den verden, jeg er blevet lært op i, og har min viden fra, virkede det som den perfekte uddannelse for mig. Det er også et plus, at man bliver undervist af nogle af landets dygtigste sommelierer.

Jenschristian - Dansk Sommelier Uddannelse
Jens Christian Laurits Den perfekte uddannelse for mig

Jeg valgte DSU da det er en meget respekteret vinuddannelse, og for at blive undervist af nogle af de mest anerkendte sommelierer i Danmark. På uddannelsen er der også meget fokus på kontakten med gæsten, og hvordan vi formidler vores viden til dem. At være sommelier handler netop om give gæsten den bedst mulige oplevelse.

Christian Madsen En respekteret vinuddannelse

En øjenåbner for vinens mangfoldighed
Uddannelsen har virkelig åbnet mine øjne for vinens utrolige mangfoldighed og givet mig værktøjerne til at forstå og beskrive vin på et helt nyt niveau. Jeg føler mig langt bedre rustet til at formidle vinens sprog og dele min passion med andre på en inspirerende og professionel måde. Det er en uddannelse, der gør en forskel!

Marc Fernand Polo Sommelieruddannelsen

Enestående fagligt fællesskab og dyb indsigt
De mest værdifulde aspekter af min rejse på sommelieruddannelsen har været at opbygge forbindelser med inspirerende medstuderende og dygtige undervisere. Samtidig har jeg fået en dybere forståelse for kompleksiteten i vin- og madparring. Dette fokus på både det faglige og det sociale er noget, der virkelig adskiller Dansk Sommelier Uddannelse fra andre.

Ronja Bo Gustavsson - Dansk Sommelieruddannelse
Ronja Bo Gustavsson Sommelieruddannelsen

En uddannelse der skaber værdi for gæsterne
Jeg kan tydeligt mærke, hvor meget gæsterne værdsætter, at vi har en sommelierstuderende i restauranten. Det skaber en følelse af tillid, og de føler sig trygge ved at overlade valget af vin til mig for at fuldende deres madoplevelse. Uddannelsen har ikke kun styrket mine kompetencer, men også løftet gæsternes oplevelse markant.

Tom Baars - Dansk Sommelier Uddannelse
Tom Baars Sommelieruddannelsen

DSU var den oplagte vej
Jeg vidste, at jeg ville videreuddanne mig indenfor vinens verden efter min tjeneruddannelse. DSU var den oplagte vej – ikke kun på grund af det høje faglige niveau, men også fordi jeg havde hørt så meget godt om den fra branchen.

Jacob - Sommelieruddannelse
Jacob Sørensen Sommelieruddannelsen

En uddannelse med bredde og dybde
Det bedste ved uddannelsen er det brede pensum. Vi lærer om alt – ikke kun de mest populære vine, men også de mindre kendte områder og druesorter, der virkelig udvider vores horisont som kommende sommelierer.

Iben Foxil Volstrup Sommelieruddannelsen

Det bedste jeg har fået med mig indtil videre er forståelsen af vinlovgivning og de mange specifikke regioner rundt omkring i verden.

Henrik Lund Sommelieruddannelsen

Det bedste ved Dansk Sommelier Uddannelse er, at møde de mange dygtige undervisere og få en forståelse for, hvordan vin opfattes blandt andre kollegaer ude i landet. Derudover er de kontakter man får blandt de andre studerende heller ikke noget at kimse af.

Jacob Binzer Sommelieruddannelsen

Grunden til at jeg valgte Dansk Sommelier Uddannelse var, at jeg gerne vil kunne vise vejen til det, vores gæster søger, og måske endda give dem en oplevelse, de ikke vidste, at de manglede.

Marc Tewodros Sommelieruddannelsen

Har virkelig gerne ville læse til sommelier i lang tid, men har altid set det som et umuligt projekt, grundet prisen. Da jeg fandt ud af at man kunne være studentermedhjælper på Dansk Sommelier Uddannelse, tog jeg muligheden, søgte rollen og fik det. Drømmen gik dermed i opfyldelse.

Sophie Topp Sommelieruddannelsen

Hvis du er interesseret i vin, så tag uddannelsen. Du lærer vildt meget om regioner, vin sprog og hvorfor vinene smager, som de gør. Det giver dig et fælles sprog til altid at kunne diskuterer vin fornuftigt.

Sofie Saerens Sommelieruddannelsen
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop
    Scroll to Top