Repetitionsspørgsmål
Introduktion til vin (Niveau 1)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Skift indhold
Skift indhold
Introduktion til vin (Niveau 2)
Fordybelse i vin (Niveau 3)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Skift indhold
Skift indhold
Sommelieruddannelsen - KBH 24-25
- Sensorik og Sanseteori
- Vinens Historie
- Smageteknik introduktion
- Vinlovgivning
- Vitikultur
- Vinifikation
- Internationale Druer
- Mad og Vin intro
- Tyskland intro
- Østrig
- Mousserende intro
- Rosé
- Spanien intro
- Åbning og dekantering
- Vinens kemi og fejl
- Mad og Vin: Skalddyr, fisk, bløddyr
- Sød vin
- Spiritus
- Øl
- Cider
- Øko, Bio, Natur
- Sommelierens værktøjer
- Opbevaring af vin
- Kvalitetsvurdering 2
- Sydfrankrig
- Rhône
- Loire
- Jura/Savoie
- Bourgogne
- Alsace
- Vinkort og salg
- Værtskab og gæstepsykologi
- Tyskland: Fordybelse
- Te
- Sydamerika
- Sydafrika
- Spanien: Fordybelse
- Smageteknik: Fordybelse
- Portugal
- Nordamerika: Intro
- Mad & Vin: Kød
- Italien: Intro
- Italien: Fordybelse
- Glas og karafler
- Frankrig: Sydvestfrankrig
- Frankrig: Intro
- Frankrig: Bordeaux
- Forstærket vin
- Alkoholfri
Sommelieruddannelsen - KBH 2025
Sommelieruddannelsen - AARH 24-25
- Sensorik og Sanseteori
- Vinens Historie
- Vitikultur
- Vinifikation
- Vinlovgivning
- Smageteknik Intro
- Internationale Druer
- Tyskland intro
- Østrig
- Mousserende intro
- Rosé
- Italien intro
- Spanien intro
- Åbning og dekantering
- Vinens kemi og fejl
- Sød vin
- Glas og karafler
- Øl
- Cider
- Spiritus
- Rhône
- Sydfrankrig
- Øko/Bio/Natur
- Loire
- Jura/Savoie
- Alsace
- Bourgogne
- Portugal
- Spanien: Fordybelse
Underviser
- Internationale druer (INKL SVAR)
- Frankrig: Bourgogne (INKL SVAR)
- Frankrig: Alsace (INKL SVAR)
- Mad & Vin: Kød, fjerkræ, vildt (INKL. SVAR)
- Tyskland: Fordybelse (INKL. SVAR)
- Østrig (INKL. SVAR)
- Værtskab og gæstepsykologi (INKL. SVAR)
- Vinfejl (INKL. SVAR)
- Vinens Historie (INKL. SVAR)
- Tyskland: Intro (INKL. SVAR)
- Spanien: Fordybelse (INKL. SVAR)
- Portugal (INKL. SVAR)
- Øl (INKL. SVAR)
- Øko/Bio/Natur
- Vitikultur
- Vinlovgivning
- Vinkort og salg
- Vinifikation
- Te
- Sød vin
- Sydamerika
- Sydafrika
- Spiritus
- Glas og karafler
- Opbevaring
- Cider
- Australien
- Mad & Vin: Dessert
- Nordamerika: Fordybelse