Som sommelier er du bindeleddet mellem gæsten og køkkenet. Med en sommelieruddannelse bliver du del af en mindre gruppe af fagfolk i branchen med indgående kendskab til vin, spiritus og andre drikkevarer. En sommelier-titel åbner døre og skaber muligheder for lederstillinger.
Sommelieruddannelsen giver dig en stærk faglig, praktisk og erhvervsrettet kompetenceprofil, som er målrettet til og efterspurgt i HoReCa og relaterede brancher.
Du undervises af nogle af Danmarks dygtigste sommelierer og vinkyndige. Undervisningen dækker alle verdens vigtigste vinlande, druer og vinstile samt spiritus, cider, øl og alkoholfrie drikke. Du lærer om mad- og vinsammensætning og træner din smageteknik ved at smage flere end 400 vine og andre drikkevarer. Derudover har sommelieruddannelsen flere praksisorienterede moduler med fokus på arbejdet i restauranten, herunder service, præsentation af vin, dekantering og sammensætning af vinkort. Gennem vores netværk inviteres du også til flere eksklusive Masterclasses hen over året.
Uddannelsen afsluttes med en to-dages eksamen, hvor du eksamineres i teori, blindsmagning, mad- og vinsammensætning og dekantering af vin.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.