Grundkursus Fordybelse

Dette kursus er en overbygning til vores populære Grundkursus Introduktion. Kurset forløber over 8 dage, hvor du udvider dit kendskab til vitikultur og vinifikation, druer og vinområder og lande. Kurset er for alle, og egner sig godt til dig som arbejder som allerede arbejder med vin. Du skal have gennemført Grundkursus Introduktion eller tilsvarende for at kunne deltage på dette kursus.

Grundkursus Fordybelse afholdes hvert efterår i både København og Aarhus.

OBS: Vi følger myndighedernes anbefalinger og vedrørende Covid-19. Vi overholder forsamlingsforbudet og sørger  for håndsprit og god afstand mellem hver kursist.  Hvis du har spørgsmål til dette er du velkommen til at kontakte os.

Kursets opbygning

Efter at have fået kendskab til de vigtigste druer på Grundkursus Introduktion er du nu klar til at bygge videre på din viden med 8 dages intensiv undervisning på Grundkursus fordybelse. Her dykker vi ned i de klassiske vinregioner og –lande, hvilket bl.a. kunne være Frankrig med Bordeaux, Bourgogne og Rhône eller Italien med Toscana, Piemonte og Veneto. Vi fortsætter med at udvide din smageteknik, samtidig med at vi arbejder med dit praktiske arbejde i restauranten. Her vil der arbejdes med skænkning af vin, anbefaling og præsentation af vine samt mad og vin sammensætning.

Pris

Kr. 15.000,-

(Bemærk at beløbet er momsfritaget. Ved faktura til erhverv med CVR nr. vil der blive pålagt moms.)

Kurset inkluderer:

  • Grundbog
  • Kompendier samt repetitions spørgsmål til undervisningen
  • Frokost og frugt
  • Kaffe / te og vand
  • Over 40 vine
  • Diplom og nål

Studiestart

København
Efteråret 2021

Aarhus
Efteråret 2021

Studiesteder

København

København tilbyder uendelige arbejdsmuligheder til alt fra små lokale restauranter til de store verdenskendte Michelin restauranter. Der er stor konkurrence om de sommelierstillingerne på disse restauranter, så en sommelier uddannelse er klar fordel at have.


Undervisning foregår på:

Gastronomisk Innovation, 4. sal

Frederiksborggade 1B

1360 København

Aarhus

Aarhus byder på spændende muligheder for sommelierer, hvad enten du vil arbejde på den lille lokale restaurant eller Michelin restauranterne i Aarhus. Da der også er rift om pladserne her i Danmarks næststørste by, er det en klar fordel at have en sommelier uddannelse.


Undervisning foregår på:

FF Ferdinand, i baggården

Åboulevarden 28

8000 Aarhus C

Se flere

Undervisningssprog

Al undervisning foregår på dansk.

Betingelser

Afmelding af Dansk Sommelier Uddannelses kurser og uddannelser skal ske skriftligt og sendes til info@dansksommelieruddannelse.dk.

Du kan afmelde dig et kursus eller en uddannelse senest seks uger før kursus- eller uddannelsesstart mod et administrationsgebyr på DKK 500.

Ved afmelding 6-2 uger før kursus- eller uddannelsesstart, uanset årsag, opkræves 20 % af kursusgebyret.

Ved afmelding mindre end 14 dage før kursus- eller uddannelsesstart, uanset årsag, opkræves 100 % af kursusgebyret.

Forbehold

Ved for få tilmeldinger kan Dansk Sommelier Uddannelse aflyse uddannelser og kurser fra 4 uger før studiestart. I tilfælde af aflysning refunderes det fulde kursusgebyr straks.

Nogle undervisningstimer kan blive gennemført online, hvis myndighederne kræver det, eller det af andre årsager skønnes hensigtsmæssigt.

Ved at sende din ansøgning bekræfter du at have læst og accepteret betingelserne for studiet.

Mere information

Andre kurser og uddannelser

Sommelieruddannelsen

Som sommelier går du i dybden med vinens verden. Du lærer om alt fra vinifikation til lovgivning. Derudover arbejder vi med at styrke dit praktiske arbejde i restauranten, herunder bl.a. åbning og dekantering, prissætning og opbygning af vinkort. Uddannelsen er ideel for dig som arbejder i hotel- og restaurationsbranchen.

Grundkursus Introduktion

Grundkurset er for alle, som har en interesse i vin. Du introduceres til vinens verden, herunder druer, vinproduktion, vinens historie mv. Yderligere lærer du at læse etiketter, præsentere, åbne og dekantere vin. Du får skabt et sprog i vinens verden og bliver tryggere ved vinkortet. Kurset er perfekt for dig, som gerne vil lære mere om vinens verden.

Master Sommeliers - Introductory

For dig som allerede er Sommelier. Kurset løber over 3 dage inkl. eksamen. Det er det første trin ud af fire, for at opnå den fornemme titel Master Sommelier. Du bygger videre på din viden om vinifikation, druer, praktiske kompetencer, mad og vinsammensætning mv. Dette kursus udbydes på engelsk på vores søsterskole i Oslo, Norge.

Master Sommeliers - Certified

For dig som allerede er Sommelier og har taget CoMS Introductory. Det er en 1-dags eksamen. Det er det andet trin ud af fire, for at opnå den fornemme titel Master Sommelier. Du bliver endnu skarpere på din teoretiske viden og dine praktiske kompetencer i servicering af vin/spiritus. Dette kursus udbydes på engelsk på vores søsterskole i Oslo, Norge.

Se flere