Dette kursus er en overbygning til vores populære Grundkursus Introduktion. Kurset forløber over 8 dage, hvor du udvider dit kendskab til vitikultur og vinifikation, druer og vinområder og lande. Kurset er både for private eller dig som allerede arbejder med vin.

Næste kursusstart: København forår 2022

Undervisningsdatoer: Kommer snart

Pris: DKK 15.000

Optagelseskrav: Kurset er for kursister, som har gennemført Grundkursus - Introduktion til vin eller tilsvarende.

This course is in Danish. See more information in English.

Studiesteder

København

Gastronomisk Innovation

Frederiksborggade 1B, 4. sal

1360 København

Se flere

Kursets opbygning

Byg videre på dit vidensfundament om vin med Grundkursus - Fordybelse. Her dykker vi ned i de klassiske vinregioner og –lande, som Frankrig med Bordeaux, Bourgogne og Rhône eller Italien med Toscana, Piemonte og Veneto. Du udvider din smageteknik, samtidig med at vi arbejder med dit praktiske arbejde i restauranten. Her vil der arbejdes med skænkning af vin, anbefaling og præsentation af vine samt mad og vin sammensætning.

Pris

Kr. 15.000,-*

Kursusgebyret inkluderer:

  • Kompendier samt repetitionsspørgsmål til undervisningen
  • Lækker frokostordning og frugt
  • Kaffe, te og vand
  • 40+ vine til smagning
  • Diplom og sølvnål

*Bemærk at beløbet er momsfritaget. Ved faktura til erhverv med CVR nr. vil der blive pålagt moms.

Fortrydelsesret og betingelser

Afmelding af Dansk Sommelier Uddannelses kurser og uddannelser skal ske skriftligt og sendes til info@dansksommelieruddannelse.dk.

Du kan afmelde dig et kursus eller en uddannelse senest seks uger før kursus- eller uddannelsesstart mod et administrationsgebyr på DKK 500.

Ved afmelding 6-2 uger før kursus- eller uddannelsesstart, uanset årsag, opkræves 20 % af kursusgebyret.

Ved afmelding mindre end 14 dage før kursus- eller uddannelsesstart, uanset årsag, opkræves 100 % af kursusgebyret.

Forbehold

Ved for få tilmeldinger kan Dansk Sommelier Uddannelse aflyse uddannelser og kurser fra 4 uger før studiestart. I tilfælde af aflysning refunderes det fulde kursusgebyr straks.

Ved at sende din ansøgning bekræfter du at have læst og accepteret betingelserne for kurset.

Mere information

Har du spørgsmål til Grundkursus Fordybelse? Du er velkommen til at kontakte os på: info@dansksommelieruddannelse.dk

Andre kurser og uddannelser

Sommelieruddannelsen

Som sommelier går du i dybden med vinens verden. Du lærer om alt fra vinifikation til lovgivning. Derudover arbejder vi med at styrke dit praktiske arbejde i restauranten, herunder bl.a. åbning og dekantering, prissætning og opbygning af vinkort. Uddannelsen er ideel for dig som arbejder i hotel- og restaurationsbranchen.

Grundkursus Introduktion

Grundkurset er for alle, som har en interesse i vin. Du introduceres til vinens verden, herunder druer, vinproduktion, vinens historie mv. Yderligere lærer du at læse etiketter, præsentere, åbne og dekantere vin. Du får skabt et sprog i vinens verden og bliver tryggere ved vinkortet. Kurset er perfekt for dig, som gerne vil lære mere om vinens verden.

Master Sommeliers - Introductory

For dig som allerede er Sommelier. Kurset løber over 3 dage inkl. eksamen. Det er det første trin ud af fire, for at opnå den fornemme titel Master Sommelier. Du bygger videre på din viden om vinifikation, druer, praktiske kompetencer, mad og vinsammensætning mv. Dette kursus udbydes på engelsk på vores søsterskole i Oslo, Norge.

Master Sommeliers - Certified

For dig som allerede er Sommelier og har taget CoMS Introductory. Det er en 1-dags eksamen. Det er det andet trin ud af fire, for at opnå den fornemme titel Master Sommelier. Du bliver endnu skarpere på din teoretiske viden og dine praktiske kompetencer i servicering af vin/spiritus. Dette kursus udbydes på engelsk på vores søsterskole i Oslo, Norge.

Se flere