Grundkursus Fordybelse

Vores Grundkursus Fordybelse er for alle som har en interesse i vin - du behøver derfor ikke være forbundet til hotel- og restaurationsbranchen.

Det er velegnet til dig, som gerne vil lære endnu mere om vinens verden og få en større faglig viden, hvad enten det er hjemme i privaten eller i dit daglige arbejde i hotel- og restaurationsbranchen.

Vi afholder grundkursus hvert efterår i hhv. både København og Aarhus.

OBS: Vi følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger og restriktioner om Corona virus. Derfor sørger vi for håndsprit og god afstand mellem hver kursist. Ligeledes vil vi ikke være flere samlet end, hvad man må efter gældende regler. Ved spørgsmål vedrørende dette kontakt os venligst.

Kursets opbygning

Efter at have fået kendskab til de vigtigste druer på vores Grundkursus Introduktion er vi nu klar til at bygge videre ved et 8 dages intensive Grundkursus fordybelse. Her dykker vi ned i de klassiske vinregioner og –lande, hvilket bl.a. kunne være Frankrig med Bordeaux, Bourgogne og Rhône eller Italien med Toscana, Piemonte og Veneto. Vi fortsætter med at udvide din smageteknik, samtidig med at vi yderligere arbejder med dit praktiske arbejde i restauranten. Her vil der arbejdes med skænkning af vin, anbefaling og præsentation af vine samt mad og vin sammensætning.

Pris

Kr. 15.000,-

(Bemærk at beløbet er momsfritaget. Ved faktura til erhverv med CVR nr. vil der blive pålagt moms.)

Kurset inkluderer:

  • Grundbog
  • Kompendier samt repetitions spørgsmål til undervisningen
  • Frokost og frugt
  • Kaffe / te og vand
  • Over 40 vine
  • Diplom og nål

Studiestart

København
Efteråret 2021

Aarhus
Efteråret 2021

Studiesteder

København

København tilbyder uendelige arbejdsmuligheder til alt fra små lokale restauranter til de store verdenskendte Michelin restauranter. Der er stor konkurrence om de sommelierstillingerne på disse restauranter, så en sommelier uddannelse er klar fordel at have.


Undervisning foregår på:

Gastronomisk Innovation, 4. sal

Frederiksborggade 1B

1360 København

Aarhus

Aarhus byder på spændende muligheder for sommelierer, hvad enten du vil arbejde på den lille lokale restaurant eller Michelin restauranterne i Aarhus. Da der også er rift om pladserne her i Danmarks næststørste by, er det en klar fordel at have en sommelier uddannelse.


Undervisning foregår på:

FF Ferdinand, i baggården

Åboulevarden 28

8000 Aarhus C

Se flere

Undervisningssprog

Al undervisning foregår på dansk.

Betingelser

Tilmelding til uddannelsen er bindende.
Afbestilling af uddannelsen skal ske skriftligt og sendes til info@dansksommelieruddannelse.dk.
I tilfælde af aflysning, uanset årsagen, pålægges et administrationsgebyr på 750kr. Ved afbestilling mindre end 4 uger før start, uanset årsag, skal betales et afbestillingsgebyr på 50 % af kursusafgiften.
Ved afbestilling mindre end 14 dage før start skal hele kursusafgiften betales.

Ved at sende din ansøgning bekræfter du at have læst og accepteret betingelserne for studiet.

Mere information

Andre kurser og uddannelser

Sommelieruddannelsen

Som sommelier går du i dybden med vinens verden. Du lærer om alt fra vinifikation til lovgivning. Derudover arbejder vi med at styrke dit praktiske arbejde i restauranten, herunder bl.a. åbning og dekantering, prissætning og opbygning af vinkort. Uddannelsen er ideel for dig som arbejder i hotel- og restaurationsbranchen.

Grundkursus Introduktion

Grundkurset er for alle, som har en interesse i vin. Du introduceres til vinens verden, herunder druer, vinproduktion, vinens historie mv. Yderligere lærer du at læse etiketter, præsentere, åbne og dekantere vin. Du får skabt et sprog i vinens verden og bliver tryggere ved vinkortet. Kurset er perfekt for dig, som gerne vil lære mere om vinens verden.

Master Sommeliers - Introductory

For dig som allerede er Sommelier. Kurset løber over 3 dage inkl. eksamen. Det er det første trin ud af fire, for at opnå den fornemme titel Master Sommelier. Du bygger videre på din viden om vinifikation, druer, praktiske kompetencer, mad og vinsammensætning mv. Dette kursus udbydes på engelsk på vores søsterskole i Oslo, Norge.

Master Sommeliers - Certified

For dig som allerede er Sommelier og har taget CoMS Introductory. Det er en 1-dags eksamen. Det er det andet trin ud af fire, for at opnå den fornemme titel Master Sommelier. Du bliver endnu skarpere på din teoretiske viden og dine praktiske kompetencer i servicering af vin/spiritus. Dette kursus udbydes på engelsk på vores søsterskole i Oslo, Norge.

Se flere