Vores sommelierer

Vores sommelierer repræsenterer det bedste fra vin- og hospitality-verdenen. De arbejder i en bred vifte af roller, lige fra vinkældre og Michelin-restauranter til detailhandel og import. Fælles for dem alle er, at de har gennemført en grundig og anerkendt uddannelse hos Dansk Sommelier Uddannelse, der giver dem dybdegående viden og skarpe kompetencer inden for vinens verden. Disse passionerede fagfolk er med til at løfte branchens standarder og sprede glæden ved vin.

Sommelierer fra Dansk Sommelier Uddannelse

Vores sommelierer

Alle vores sommelierer har gennemført vores anerkendte sommelieruddannelse her hos Dansk Sommelier Uddannelse. Uddannelsen er kendt for sit høje faglige niveau og kombinationen af teori og praksis, der giver vores sommelierer en solid forståelse af vinens verden.

Som færdiguddannede sommelierer står de stærkt rustet til at navigere i vin- og hospitality-branchen, hvor de bruger deres specialiserede viden til at skabe unikke oplevelser og høj kvalitet. Vores liste over sommelierer er et bevis på deres dedikation og ekspertise inden for faget.

Udtalelser

Det siger tidligere studerende og kursister

Jeg valgte uddannelsen på basis af opfordringer og anbefalinger fra adskillige i mit netværk. Det var især diversiteten af højt profilerede undervisere og det store fokus på mad- og vinsammensætning som tiltalte mig ved uddannelsen. Dernæst bliver man eksponeret for viden man ikke nødvendigvis selv ville opsøge.

Rasmus - Dansk Sommelier Uddannelse
Rasmus Thude Dalgaard Højt profilerede undervisere

Dansk Sommelier Uddannelses tilgang til vinens verden er hele tiden med service i øjemed. Da det er den verden, jeg er blevet lært op i, og har min viden fra, virkede det som den perfekte uddannelse for mig. Det er også et plus, at man bliver undervist af nogle af landets dygtigste sommelierer.

Jenschristian - Dansk Sommelier Uddannelse
Jenschristian Laurits Den perfekte uddannelse for mig

Jeg valgte DSU da det er en meget respekteret vinuddannelse, og for at blive undervist af nogle af de mest anerkendte sommelierer i Danmark. På uddannelsen er der også meget fokus på kontakten med gæsten, og hvordan vi formidler vores viden til dem. At være sommelier handler netop om give gæsten den bedst mulige oplevelse.

Christian Madsen En respekteret vinuddannelse

En øjenåbner for vinens mangfoldighed
Uddannelsen har virkelig åbnet mine øjne for vinens utrolige mangfoldighed og givet mig værktøjerne til at forstå og beskrive vin på et helt nyt niveau. Jeg føler mig langt bedre rustet til at formidle vinens sprog og dele min passion med andre på en inspirerende og professionel måde. Det er en uddannelse, der gør en forskel!

Marc Fernand Polo Sommelieruddannelsen

Enestående fagligt fællesskab og dyb indsigt
De mest værdifulde aspekter af min rejse på sommelieruddannelsen har været at opbygge forbindelser med inspirerende medstuderende og dygtige undervisere. Samtidig har jeg fået en dybere forståelse for kompleksiteten i vin- og madparring. Dette fokus på både det faglige og det sociale er noget, der virkelig adskiller Dansk Sommelier Uddannelse fra andre.

Ronja Bo Gustavsson - Dansk Sommelieruddannelse
Ronja Bo Gustavsson Sommelieruddannelsen

En uddannelse der skaber værdi for gæsterne
Jeg kan tydeligt mærke, hvor meget gæsterne værdsætter, at vi har en sommelierstuderende i restauranten. Det skaber en følelse af tillid, og de føler sig trygge ved at overlade valget af vin til mig for at fuldende deres madoplevelse. Uddannelsen har ikke kun styrket mine kompetencer, men også løftet gæsternes oplevelse markant.

Tom Baars - Dansk Sommelier Uddannelse
Tom Baars Sommelieruddannelsen

DSU var den oplagte vej
Jeg vidste, at jeg ville videreuddanne mig indenfor vinens verden efter min tjeneruddannelse. DSU var den oplagte vej – ikke kun på grund af det høje faglige niveau, men også fordi jeg havde hørt så meget godt om den fra branchen

Jacob - Sommelieruddannelse
Jacob Sørensen Sommelieruddannelsen

En uddannelse med bredde og dybde
Det bedste ved uddannelsen er det brede pensum. Vi lærer om alt – ikke kun de mest populære vine, men også de mindre kendte områder og druesorter, der virkelig udvider vores horisont som kommende sommelierer.

Iben Foxil Volstrup Sommelieruddannelsen

Super spændende kursus!
Vi havde undervisere, som alle var engagerede og virkelig gode til at lære fra sig. Man lærer utroligt meget på disse fire dage med en god blanding af teori og praktik. Der er ingen tvivl om, at blindsmagning er spændende, men også udfordrende! Jeg kan kun anbefale Dansk Sommelier Uddannelse til alle som er vil lære mere om vin.

Stèphane Introduktion til vin niveau II

Fantastisk godt kursus!
Deltog i fire-dages vinkursus og er vildt imponeret over niveauet. Det var på alle måder super godt. Virkelig dygtige og engagerede undervisere, varieret undervisning, masser af konkrete tips & tricks, gode øvelser, sjove historier mv. Så tak for det - virkelig en fornøjelse!

Jacob Introduktion til vin niveau II

Gode og dedikerede undervisere
Gode og dedikerede undervisere i et nørdet miljø med et fantastisk netværk og muligheder for at lære og udvikle sig på forskellige niveauer! Jeg kan kun give min bedste anbefaling hertil.

Pernille Introduktion til vin niveau II
En fantastisk uddannelse!

Sommelieruddannelsen har virkelig udvidet min horisont. Selvom jeg ikke arbejder med vin til daglig, har det givet mig en dybere forståelse for sanserne og at følge min intuition. Uddannelsen kombinerer teori og praksis på en spændende måde, og jeg har fået redskaber, jeg kan bruge i mange aspekter af mit liv. Jeg kan varmt anbefale det til alle, der ønsker at udforske vinens verden.

Anne-Mette, Sommelieruddannelsen 

En lærerig og udfordrende uddannelse

Sommelieruddannelsen har givet mig mulighed for at dykke ned i vinens verden på en helt ny måde. Det har været fedt at kunne bruge min nye viden til at vejlede gæsterne på restauranten og have dybere samtaler om vin med kollegaerne. Undervisningen har været sjov og informativ, og det netværk, jeg har opbygget her, er uvurderligt. Jeg kan kun anbefale uddannelsen til alle, der vil tage deres vinviden til næste niveau.

Emmelie, Sommelieruddannelsen

Den perfekte uddannelse for mig

Dansk Sommelier Uddannelses tilgang til vinens verden er hele tiden med service i øjemed. Da det er den verden, jeg er blevet lært op i, og har min viden fra, virkede det som den perfekte uddannelse for mig. Det er også et plus, at man bliver undervist af nogle af landets dygtigste sommelierer.

Jenschristian Laurits, Sommelieruddannelsen

Super spændende kursus!

Vi havde undervisere, som alle var engagerede og virkelig gode til at lære fra sig. Man lærer utroligt meget på disse fire dage med en god blanding af teori og praktik. Der er ingen tvivl om, at blindsmagning er spændende, men også udfordrende! Jeg kan kun anbefale Dansk Sommelier Uddannelse til alle som er vil lære mere om vin.

Stèphane, Introduktion til vin niveau II

Højt profilerede undervisere

Jeg valgte uddannelsen på basis af opfordringer og anbefalinger fra adskillige i mit netværk. Det var især diversiteten af højt profilerede undervisere og det store fokus på mad- og vinsammensætning som tiltalte mig ved uddannelsen. Dernæst bliver man eksponeret for viden man ikke nødvendigvis selv ville opsøge.

Rasmus Thude Dalgaard, Sommelieruddannelsen

Author picture
Den perfekte uddannelse for mig

Dansk Sommelier Uddannelses tilgang til vinens verden er hele tiden med service i øjemed. Da det er den verden, jeg er blevet lært op i, og har min viden fra, virkede det som den perfekte uddannelse for mig. Det er også et plus, at man bliver undervist af nogle af landets dygtigste sommelierer.

Jenschristian Laurits, Sommelieruddannelsen

Author picture
En øjenåbner for vinens mangfoldighed

Uddannelsen har virkelig åbnet mine øjne for vinens utrolige mangfoldighed og givet mig værktøjerne til at forstå og beskrive vin på et helt nyt niveau. Jeg føler mig langt bedre rustet til at formidle vinens sprog og dele min passion med andre på en inspirerende og professionel måde. Det er en uddannelse, der gør en forskel!

Marc Fernand Polo, Sommelieruddannelsen

Author picture
Enestående fagligt fællesskab og dyb indsigt

De mest værdifulde aspekter af min rejse på sommelieruddannelsen har været at opbygge forbindelser med inspirerende medstuderende og dygtige undervisere. Samtidig har jeg fået en dybere forståelse for kompleksiteten i vin- og madparring. Dette fokus på både det faglige og det sociale er noget, der virkelig adskiller Dansk Sommelier Uddannelse fra andre.

Ronja Bo Gustavsson, Sommelieruddannelsen

Author picture
En uddannelse der skaber værdi for gæsterne

Jeg kan tydeligt mærke, hvor meget gæsterne værdsætter, at vi har en sommelierstuderende i restauranten. Det skaber en følelse af tillid, og de føler sig trygge ved at overlade valget af vin til mig for at fuldende deres madoplevelse. Uddannelsen har ikke kun styrket mine kompetencer, men også løftet gæsternes oplevelse markant.

Tom Baars,

Sommelieruddannelsen

Author picture
DSU var den oplagte vej

Jeg vidste, at jeg ville videreuddanne mig indenfor vinens verden efter min tjeneruddannelse. DSU var den oplagte vej – ikke kun på grund af det høje faglige niveau, men også fordi jeg havde hørt så meget godt om den fra branchen

Jacob Sørensen, Sommelieruddannelsen

Author picture
En uddannelse med bredde og dybde

Det bedste ved uddannelsen er det brede pensum. Vi lærer om alt – ikke kun de mest populære vine, men også de mindre kendte områder og druesorter, der virkelig udvider vores horisont som kommende sommelierer.

Iben Foxil Volstrup, Sommelieruddannelsen

Author picture
Et dybt indblik i vinens verden

Det, der har imponeret mig mest ved uddannelsen indtil videre, er den grundige gennemgang af vinlovgivning og de mange specifikke vinregioner verden over. Det har givet mig en langt bedre forståelse for vinens kompleksitet og de regler, der former den. Uddannelsen er virkelig et must for alle, der vil have en dyb og professionel indsigt i vinens verden!

Henrik Lund,

Sommelieruddannelsen

Author picture
Fantastisk godt kursus!

Deltog i fire-dages vinkursus og er vildt imponeret over niveauet. Det var på alle måder super godt. Virkelig dygtige og engagerede undervisere, varieret undervisning, masser af konkrete tips & tricks, gode øvelser, sjove historier mv. Så tak for det – virkelig en fornøjelse!

Jacob, Introduktion til vin niveau II

Gode og dedikerede undervisere

Gode og dedikerede undervisere i et nørdet miljø med et fantastisk netværk og muligheder for at lære og udvikle sig på forskellige niveauer! Jeg kan kun give min bedste anbefaling hertil.

Pernille, Introduktion til vin niveau II

En respekteret vinuddannelse
Jeg valgte DSU da det er en meget respekteret vinuddannelse, og for at blive undervist af nogle af de mest anerkendte sommelierer i Danmark. På uddannelsen er der også meget fokus på kontakten med gæsten, og hvordan vi formidler vores viden til dem. At være sommelier handler netop om give gæsten den bedst mulige oplevelse.
Christian Madsen, Sommelieruddannelsen
Author picture
Scroll to Top