Dansk Sommelier Uddannelse uddanner nogle af branchens dygtigste sommelierer, som i fremtiden kommer til at varetage førende restauranters vinkældre, bar og drikkekort. Vores sommelierer skal være garanter for at yde førsteklasses service og udvælge drikkevarer af høj kvalitet – derfor ønsker vi at samarbejde med leverandører, som lever op til og afspejler disse standarder.

Vil du samarbejde med Dansk Sommelier Uddannelse? Kontakt os her

ATOMWINE

ATOMWINE fokuserer på vine, der har en historie at fortælle, og som ofte er produceret i et meget begrænset antal. ATOMWINE importerer vine direkte fra vingårdene i udvalgte regioner, og kan dermed sælge vin til konkurrencedygtige priser.

Erik Sørensen Vin

Erik Sørensen Vin er en kvalitetsbevidst og anerkendt vinhandel med både online- og butikssalg samt salg til B2B, B2C og HoReCa. Missionen er at give danskerne mulighed for at drikke god vin fra producenter, der brænder for den vin de laver.

Kjær & Sommerfeldt

Kjær & Sommerfeldt er Københavns ældste vinhandel og har dannet ramme for unikke smagsoplevelser siden 1875. Kjær & Sommerfeldt har et af branchens bedste sortimenter, som spænder fra små familieejede producenter til nogle af de mest efterspurgte vinhuse.

Se flere

Laudrup Vin & Gastronomi

Siden 1993 har Laudrup Vin & Gastronomi forkælet danskernes ganer med vådt og tørt, først fra Spanien og i dag fra hele verden. Til sortimentet importerer Laudrup Vin & Gastronomi også eksklusive gastronomiprodukter direkte fra Spanien og Italien.

Østjysk Vinforsyning

Østjysk Vinforsynings sortiment er blandt de største i den danske vinbranche med vine fra alle betydende vinlande og et bredt udvalg af økologiske vine. Som den første vin- og spiritusimportør i Norden har Østjysk Vinforsyning opnået den anerkendte B Corp-certificering.

Den Franske Tehandel

Den Franske Tehandel har siden 2007 været den danske importør, distributør og eneforhandler af det franske temærke Palais des Thés, som er med hele vejen fra dyrkning, plukning og ristning af teerne på teplantagen til transporten hjem til Paris og butikkerne.

Se flere