Dansk Sommelier Uddannelse tilbyder uddannelse og kurser i vin og drikkevarer, og vi har siden 2015 været en af Nordens førende sommelieruddannelser.

Vores sommelieruddannelse er vores primære uddannelse, og den er til dem, der ønsker den dybdegående viden omkring vinens verden samt dens rolle i restaurations branchen. Sommelieruddannelsen er primært henvendt til hotel- og restaurationsbranchen eller til dem, som arbejder med vin på anden vis.

Vores to grundkurser- Introduktion og Fordybelse- er henvendt til alle, som har en interesse og passion for vin. Efter stigende efterspørgsel, får vi endnu flere kurser i 2021 bl.a. Grundkursus Fordybelse, som er en overbygning til Grundkursus Introduktion og i samarbejde med Norsk Sommelier Utdannelse tilbyder vi nu også Court of Masters Introductory og Certified. Synes du vi mangler en uddannelse eller et kursus må du endelig skrive til os.

Se vores udvalg af kurser og uddannelser

Sommelieruddannelsen

KØBENHAVN ⎜ AARHUS

Uddannelsen er ideel for dig, som til dagligt arbejder med vin i HoReCa-branchen. Næste uddannelsestart i København 9. august og Aarhus 16. august


38 uger ⎜ 40.000 DKK

Grundkursus Introduktion

KØBENHAVN ⎜ AARHUS

Kurset er for alle, som har en interesse i vin. Du introduceres til vinens verden, herunder druer, vinproduktion, vinhistorie og meget mere. Næste kursusstart i København 1. juni og Aarhus 8. juni.


4 dage ⎜ 6.500 DKK

Grundkursus Fordybelse

KØBENHAVN ⎜ AARHUS

På kurset udvider du dit kendskab til vitikultur, vinifikation, druer og vinområder. Kræver at du har gennemført Grundkursus Introduktion eller tilsvarende. Opstart til efterår 2021 – dato kommer snart!


8 dage ⎜ 15.000 DKK

Master Sommeliers - Introductory

OSLO

The first level at which all prospective Master Sommeliers should begin. Students who pass the course are eligible to register for Master Sommeliers - Certified. Course dates: 8-10th March 2022.


3 days ⎜ 7.900 NOK

Master Sommeliers - Certified

OSLO

The Certified Sommelier qualification is recognised as the primary certification for wine and beverage professionals in the Hospitality Industry. Exam date: 10th March 2022.


1 day ⎜ 3.500 NOK

Se flere