Dansk Sommelier Uddannelse tilbyder uddannelse og kurser i vin og drikkevarer, og vi har siden 2015 været en af Nordens førende sommelieruddannelser.

Vores sommelieruddannelse er vores primære uddannelse, og den er til dem, der ønsker den dybdegående viden omkring vinens verden samt dens rolle i restaurations branchen. Sommelieruddannelsen er primært henvendt til hotel- og restaurationsbranchen eller til dem, som arbejder med vin på anden vis.

Vores to grundkurser- Introduktion og Fordybelse- er henvendt til alle, som har en interesse og passion for vin. Efter stigende efterspørgsel, får vi endnu flere kurser i 2021 bl.a. Grundkursus Fordybelse, som er en overbygning til Grundkursus Introduktion og i samarbejde med Norsk Sommelier Utdannelse tilbyder vi nu også Court of Masters Introductory og Certified. Synes du vi mangler en uddannelse eller et kursus må du endelig skrive til os.

Se vores udvalg af kurser og uddannelser

Sommelieruddannelsen

KØBENHAVN ⎜ AARHUS

Uddannelsen er ideel for dig, som til dagligt arbejder med vin i HoReCa-branchen. Næste uddannelsestart i København 17. januar og Aarhus 24. januar


38 uger ⎜ 40.000 DKK

Grundkursus - Introduktion til vin

KØBENHAVN ⎜ AARHUS

Vinkurset er for alle, som har interesse i vin. Du introduceres til vinens verden, herunder druer, vinproduktion, vinhistorie og meget mere. Næste kursusstart i København 5. oktober og Aarhus 26. oktober.


4 dage ⎜ 6.500 DKK

Grundkursus Fordybelse

KØBENHAVN

På kurset udvider du dit kendskab til vitikultur, vinifikation, druer og vinområder. Kræver at du har gennemført Grundkursus Introduktion eller tilsvarende. Opstart 25. januar 2022.


8 dage ⎜ 15.000 DKK

Master Sommeliers - Introductory

OSLO

The first level at which all prospective Master Sommeliers should begin. Students who pass the course are eligible to register for Master Sommeliers - Certified. Course dates: 22-24 March 2022.


3 days ⎜ 7.900 NOK

Master Sommeliers - Certified

OSLO

The Certified Sommelier qualification is recognised as the primary certification for wine and beverage professionals in the Hospitality Industry. Exam date: 24th March 2022.


1 day ⎜ 3.500 NOK

Se flere