asddassdads
Log ind
Uddannelse og vinkurser
Sommelieruddannelsen
Introduktion til vin - Niveau I
Introduktion til vin - Niveau II
Fordybelse i vin - Niveau III
Vores undervisere
Undervisere i København
Undervisere i Aarhus
Om os
Studiesteder
Vores samarbejdspartnere
Tidligere studerende
Tilmelding
Sommelieruddannelsen
Introduktion til vin: 1-dags vinkursus
Introduktion til vin: 4-dages vinkursus
Fordybelse i vin: 8-dages vinkursus
Reeksamen
Ofte stillede spørgsmål
Vilkår og betingelser
Information in English
København
Foreleser
Kathrine Larsen
Underviser i:
Smageteknik ∙ Vinlovgivning
Sted:
København
Baggrund:
Kathrine Larsen er uddannet fra Hotel og Restaurantskolen, og har flere års erfaring fra Michelin restauranter. I 2007 flyttede hun til London og arbejder nu som Premium Wine Ambassador hos Enotria. I 2013 blev Kathrine den første danske Master Sommelier, og i 2014 vandt hun ”UK Sommelier of the Year”. Katrine er i dag ved at tage sin Master of Wine.
Sune Birk Risum-Urth
Underviser i:
Sommelieruddannelsen: Spiritus & cocktails
Sted:
København
Baggrund:
Forfatter, bartender og foredragsholder Sune Urth har siden slut 90erne stået bag bardisken på mange forskellige Københavnske steder, fx som barchef for Aarø og Co og Bar Manager på Ruby. I dag arbejder han som udviklingschef for Copenhagen Distillery, hvor han har været siden 2015.
Jens Peter Nebsbjerg
Underviser i:
Sommelieruddannelsen・Mousserende vin・Forstærket vin
Sted:
København
Baggrund:
Jens Peter Nebsbjerg blev optaget i Dansk Sommelier Forening i 2013. Han har arbejdet på en del forskellige restauranter, senest MASH i Aarhus. Jens Peter færdiggjorde i 2017 sin diploma hos WSET i London. I dag underviser han i vin og skriver om ditto, og har en lille vinimport. Jens Peter arbejder derudover som stærkstrømsingeniør.
Gustav Bundgaard
Underviser i:
Introduktion til vin・Fordybelse i vin・Sommelieruddannelsen・Frankrig
Sted:
København
Baggrund:
Gustav Bundgaard blev uddannet sommelier i 2019 og har tidligere arbejdet på bl.a. Restaurant Salon. Særligt det at arbejde med mad og vinsammensætning og arbejde med sin passion er et spændende element for Gustav at arbejde med som sommelier. I dag er Gustav bestyrer og partner i R vinbar.
Jonatan Faber
Underviser i:
Sommelieruddannelsen · Bordeaux · Sydvestfrankrig · Vinifikation
Sted:
København
Baggrund:
Jonatan Faber blev uddannet tjener i 2012 fra Radisson Blu, Papirfabrikken i Silkeborg og tog efterfølgende sommelieruddannelsen ved Vinakademiet i 2013. Han har arbejdet som faglærer på tjener- og kokkeuddannelsen på Teknisk Skole Silkeborg og siden 2016 været restaurantchef ved Restaurant ÉT i Aarhus. Siden 2017 har Jonatan været skuemester og eksaminator ved afvikling af svendeprøver på tjeneruddannelsen.
Mathias Winther Petersen
Underviser i:
Fordybelse i vin - Sommelieruddannelsen
Sted:
København
Baggrund:
Mathias Winther Petersen er uddannet sommelier fra Vinakademiet, og har siden suppleret med kurser ved WSET i Østrig (level 3, 2019 & level 4, 2023). Hans primær erfaring er fra vinimports med fokus på naturlig vin. Mathias arbejder i dag ved vinimporten Lieu-dit.
Tjalfe Stenild Arnstrup
Underviser i:
Sommelieruddannelsen · Den nye verden · Forstærket vin
Sted:
København
Baggrund:
Tjalfe har arbejdet på Vinmonopolet.dk siden 2010. Han blev uddannet sommelier fra Vinakadamiet i 2013, tog WSET 3 i 2015 og WSET 4 Diploma i 2019. Han er nuværende på stage 2 i Master of Wine programmet.
Bjarke Blaaberg
Underviser i:
Introduktion til vin
Sted:
København
Baggrund:
Bjarke er uddannet sommelier fra Dansk Sommelier Uddannelse i 2022. Bjarke arbejder til dagligt på Studenterkilden i Dyrehaven. Før dette skift var han 4,5 år på Molskroen med titler som: kokkeelev, tjenerelev, udlært tjener, overtjener, assisterende restaurantchef og sommelier.
Se flere