Dansk Sommelier Uddannelse blev etableret i København i 2016, og uddannede 20 studerende det første år. Siden hen er interessen for uddannelsen vokset markant, så vi nu uddanner årligt omkring 50 sommelierer om året. 

I 2018 ekspanderede vi til Aarhus, hvor det nu også er muligt både at tage vores grundkurser og sommelieruddannelsen. Vi er stolte over, at få lov til at følge vores studerende på den fantastiske rejse gennem vinens verden, og se dem udvikle sig til dygtige sommelierer.


Danmark

København

København tilbyder uendelige arbejdsmuligheder i alt fra små lokale restauranter til de store verdenskendte Michelin restauranter. Der er stor konkurrence om sommelierstillingerne på disse restauranter, så en faglig baggrund med en sommelier uddannelse er en klar fordel at have.


Undervisning foregår på:

Gastronomisk Innovation, 4. sal

Frederiksborggade 1B

1360 København

Aarhus

Aarhus byder også på spændende muligheder for sommelierer. Byen vokser gastronomisk hurtigt i disse år, og der er derfor brug for dygtig arbejdskraft. Hvad enten du vil arbejde på den lille lokale restaurant eller Michelin restauranterne i Aarhus, er der pt et spændende miljø og opblomstring igang i Århus.


Undervisning foregår på:

FF Ferdinand, i baggården

Åboulevarden 28

8000 Aarhus C

Se flere