Dansk Sommelier Uddannelse er en af nordens førende sommelier uddannelser. Skolen blev etableret i 2016 og drives i dag af sommelier Julie Brink Færch.

Julie Brink Færch er ejer og daglig leder af Dansk Sommelier Uddannelse. Hun er en af de førende profiler inden for den danske sommelierverden. Julie er uddannet folkeskolelærer, tjener og sommelier, og har arbejdet på forskellige Michelin restauranter hos bl.a. Kokkeriet og AOC. Selvom hun til daglig drifter Dansk Sommelier Uddannelse, er hun også at finde i klasselokalet på sommelieruddannelsen i både København og Aarhus, hvor hun bl.a. underviser i mad og vinsammensætning. Julies passion og vin findes ikke kun i klasseværelset. Hendes arbejdsliv og familieliv er godt forenet, da hun sammen med sin mand Christoffer Brink driver restaurant Pomle Nakke Traktørsted på Falster. Derudover er hun i gang med at tage sin diploma i WSET. 

Kontakt:

julie@dansksommelieruddannelse.dk
www.dansksommelieruddannelse.dk

Ken Canaiolo Engebretsen er ejer af Norsk Sommelier Utdannelse og Dansk Sommelier Uddannelse, og driver til daglig Norsk Sommelier Utdannelse. Ken er uddannet sommelier og har mere end 10 års erfaring fra Michelin restauranter, samt har arbejdet som vinskribent for Dagbladet. Ved siden af Norsk Sommelier Utdannelse driver han også Vinoteca, som specialiseret i at opføre vinkældere til restauranter og private. Ken har et brændende engagement i vin- og restaurationsbranchen med mantraet "den hvide dugs magi".

Kontakt:

ken@vinkelneren.no
www.vinkelneren.no


Folkene bag

Ken Engebretsen

Ejer, daglig leder og underviser i Norge

Julie Brink Færch

Medejer, daglig leder og underviser i Danmark

Se flere